Информация

Нови продукти

mallonline.ovo.bg
ПСОРИАЗИС

Здравословни проблеми - Псориазис - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Псориазисът е хронично, генетично определено заболяване на кожата с типични зачервявания и удебелявания по нея, които са покрити с сребристо бели, сухи люспи. Псориазисът е автоимунно заболяване. Промените обикновено се появяват на лактите, коленете, скалпа, или ...

Здравословни проблеми - Псориазис - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Псориазисът е хронично, генетично определено заболяване на кожата с типични зачервявания и удебелявания по нея, които са покрити с сребристо бели, сухи люспи. Псориазисът е автоимунно заболяване. Промените обикновено се появяват на лактите, коленете, скалпа, или трупа, но могат да засегнат и всяка друга част на тялото (например, ноктите). Нормално, процесът на трасформиране на клетките от базалния в роговия слой на кожата отнема около месец. При псориазиса този процес отнема само няколко дни, което води до образуването на плаките. Псориазисът е хронично заболяване, което може да се контролира. Той обикновено не влияе върху общото здравословно състояние, докато не бъде занемарен, или ако се случи в по-стара или много ранна възраст. Псориазисът се характеризира с чести пристъпи на рецидив (влошаване) и ремисия (подобрение).
Псориазисът може да се влоши от мозъчна травма (порязвания, изгаряния, обриви, ухапвания от насекоми) и може да бъде в тежка форма при хора с нарушен имунитет (както е в случая на хора, подложени на химиотерапия, хората със СПИН) или тези, които имат автоимунни заболявания. Вирусни или бактериални инфекции, някои лекарства, прекомерна консумация на алкохол, затлъстяване, недостиг на витамини, стрес, различни органични или функционални разстройства и неблагоприятни външни фактори са различно свързани с псориазиса и неговите обостряния. Псориазисът не е заразен.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при псориазис:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ПСОРИАЗИС Съдържа 44 продукта.

за страница
Показване на 25 - 36 от 44 артикула
Показване на 25 - 36 от 44 артикула