РЕФЛУКС И СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ

Здравословни проблеми - Рефлукс и стомашни киселини - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Започвайки от стреса до лошото храносмилане и проблемния стомах, това са все благоприятни условия за проявата на стомашните киселини. Процесът на ухраносмилането е придружен и зависим от отделящите се стомашни сокове, в чието съдържание влизат к...

Здравословни проблеми - Рефлукс и стомашни киселини - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Започвайки от стреса до лошото храносмилане и проблемния стомах, това са все благоприятни условия за проявата на стомашните киселини. Процесът на ухраносмилането е придружен и зависим от отделящите се стомашни сокове, в чието съдържание влизат киселини и ензими. Киселините и ензимите са основните компоненти, разграждащи храната в стомаха. Когато киселините и ензимите попаднат в хранопровода, където не е тяхното място, се появява парене в стомаха, къркорене и оригване, придружени от горчив, неприятен вкус в устната кухина. За пораждането на стомашни киселини са виновни храната, като качество и нейният диетичен избор, стреса и ред други причини.
Гастроезофагеален рефлукс, наричан накратко рефлукс е заболяване, предизвикано от отслабения тонус на мускула, намиращ се посред хранопровода и стомаха. Такова отслабване е удобна предпоставка за стомашния сок да се върне обратно в хранопровода. Рефлуксът нормално атакува след прием на мазни храни или преяждане. Протича със остра болка в гърдите и стомаха, а понякога се чувства и болка към гърба.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при рефлукс и стомашни киселини:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

РЕФЛУКС И СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ Съдържа 16 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 16 артикула
Показване на 1 - 12 от 16 артикула