Информация

Нови продукти

mallonline.ovo.bg
ШУМ В УШИТЕ

Здравословни проблеми - Шум в ушите - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Шумът в ушите е симптом, който известява за някакъв здравословен проблем. Той не заболяване, но е често срещано страдание. Проявява се под формата на звънтене, бръмчене, съскане и т.н.. Има периодичен или постоянен характер. Шумът може да е съпровождан (не вина...

Здравословни проблеми - Шум в ушите - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Шумът в ушите е симптом, който известява за някакъв здравословен проблем. Той не заболяване, но е често срещано страдание. Проявява се под формата на звънтене, бръмчене, съскане и т.н.. Има периодичен или постоянен характер. Шумът може да е съпровождан (не винаги) и от понижаване на слуха, чувствителност към определени звуци и даже загуба на слуха. Шумът може да накърни както едното, така и двете уши.
Съществува и шум, който е комбиниран от гледна точка на проявяването му в главата и ушите. Такъв вид шум евентуално се проявява като основен или придружаващ симптом. При този вид проблем, освен усещането за шум, страдащият се оплаква от локализирана болка в главата, фотофобии, вибрации от звуков характер и др.
Шумът в ушите се провокира от редица здравословни проблеми, свързани със слуховия апарат на страдащия, каквито са възпаленията на ухото, запушванията на неговите канали и слухови тръби, увреждания на тъпанчето, лекарствени увреждания, отосклерозата, наличие на туморен процес, наличие на ушна кал, последствие от някаква травма или попадане на чуждо тяло в областта на ухото и др.
Винаги провеждайте консултация с лекар, преди да правите опити за каквито и да било стъпки, свързани с алтернативно лечение на този проблем, включително и преди да решите да приемате хранителни добавки!

Хранителни добавки за профилактика и здраве при шум в ушите:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ШУМ В УШИТЕ Съдържа 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула
Показване на 1 - 9 от 9 артикула