ФИБРОМИАЛГИЯ

Здравословни проблеми - Фибромиалгия - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Основните характеристики на фибромиалгията са силни и широко разпространени болки в мускулите, които са най- подчертани в зоната на шията и раменете, изразена умора и твърде често- проблеми със съня. Фибромиалгията може да създаде впечатление за ставно заболяване, но болката в действителност обхваща съседните мускули, връзки (лигаменти) и сухожилия.

Болката, причинена от фибромиалгия, както и останалите симптоми е възможно да не престанат с години - дори и през целия живот или тяхната интензивност да варира от ден на ден. Наличието на неактивност и неподходяща физическа активност, безсъние, повишена атмосферна влажност и стрес, водят до усложняване на симптомите.

Хората с фибромиалгия, освен от разпростирането на постоянна болка, умора и липса на сън, се оплакват също и от ред други здравословни проблеми, каквито са:

Фибромиалгията може да възникне без никакви причини или вследствие на голям брой различни физиологични и психологични фактори, каквито са стрес факторът, сериозен житейски проблем, високите нива на субстанция Р, нараняванията, инцидентите и травмите и др.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при фибромиалгия:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ФИБРОМИАЛГИЯ Съдържа 19 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
Показване на 1 - 12 от 19 артикула