Информация

Нови продукти

mallonline.ovo.bg
ЧЕРВА

Здравословни проблеми - Черва - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Червата са основен орган на храносмилането. Капацитетът на жлезите в обвивката на червата, заедно с другите храносмилателни жлези е обработката за денонощие на около 8 л течности. Дебелото черво поетапно поема (засмуква) течността, като остатъчната несмляна хранителн...

Здравословни проблеми - Черва - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Червата са основен орган на храносмилането. Капацитетът на жлезите в обвивката на червата, заедно с другите храносмилателни жлези е обработката за денонощие на около 8 л течности. Дебелото черво поетапно поема (засмуква) течността, като остатъчната несмляна хранителна маса фермeнтира благодарение на микроорганизмите и синтезите на фолиевата киселина и витамин К.
Тънките черва могат да страдат от остро възпаление, което е следствие от заболявания на стомаха, панкреаса, болести на пикочния и жлъчен мехур, както и на жлъчните пътища. Такова възпаление може да бъде предизвикано и от простуда или прегряване, при захарен диабет или сърдечна недостатъчност. Непълноценното хранене и смяната на климата също са важни фактори. За основни причинители на възпалението на червата се смятат лекарствата, различни видове бактерии, гъбички, вируси, както и токсичните храни. Симптомите се проявяват с повръщане, диария, тежест и подуване.
Гастроентеритът е друга форма на възпаление на червата. Той се проявява с позиви за повръщане и понижаване или загуба на апетит и  също се квалифицира като възпалително заболяване. Обикновено продължава до 1- 2 дни, след което отзвучава, без да оставя последици след себе си. Възникването на гактроентерита може да е следствие на варени или пържени храни, пушене или прием на алкохол, лекарства, алергии, стрес, вируси и др.
Острият колит е относително често срещан здравословен проблем, свързан с остро възпаление на дебелото черво. Много често се съпровожда от остър ентерит, наричан още колиентерит. Причинява се от салмонела, колибактерии, шигела, амеби, химични отрови,, както и от грешки в диетата.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при проблеми с червата:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ЧЕРВА Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула