ВЪЗПАЛЕНИЯ

Здравословни проблеми - Възпаления - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Сложната биологична реакция на тъканите в кръвоносната система, предизвикана от вредни причинители- патогени, дразнители и увредени клетки се нарича възпаление. Възпалението е отражение на отбранителната система на организма срещу тези вредители, като така орган...

Здравословни проблеми - Възпаления - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Сложната биологична реакция на тъканите в кръвоносната система, предизвикана от вредни причинители- патогени, дразнители и увредени клетки се нарича възпаление. Възпалението е отражение на отбранителната система на организма срещу тези вредители, като така организмът се опитва да предприеме лечебен процес с цел възстановяване на засегнатите тъкани.
Възпалителният процес има вероятност да манифестира по друг начин, като неговите симптоми са разнородни по същността си и зависят от това, къде е неговото местонахождение. Не е необичайно явление настъпването на възпалителни процеси и в съседни органи на основния засегнат.
В тази връзка възпалителния процес трябва да може да се диагностицира на време и да бъде назначена правилна терапия.
Не бива да се гледа на възпалителните процеси с пренебрежение, защото могат да станат хронични и да породят сериозни заболявания, каквито са ревматоидния артрит, периодонтита, сенната хрема и др.
Хранителни добавки, въздействащи положително за снижаване на възпалението са джинджифил, дяволски нокът, босвелия, куркума, вечерна иглика и др.

Още

ВЪЗПАЛЕНИЯ Съдържа 99 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 99 артикула
Показване на 1 - 12 от 99 артикула