ДИАРИЯ

Здравословни проблеми - Диария - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Обикновено фактор за появата на диария са инфекции с бактериален или вирусен характер или хранително отравяне. Необходимо и предприемането на навременни стъпки в посока на нейното овладяване, поради сериозния риск от обезводняване- процес, водещ до нарушаване на алк...

Здравословни проблеми - Диария - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Обикновено фактор за появата на диария са инфекции с бактериален или вирусен характер или хранително отравяне. Необходимо и предприемането на навременни стъпки в посока на нейното овладяване, поради сериозния риск от обезводняване- процес, водещ до нарушаване на алкално- киселинната среда в организма поради понижените нива на електролитите и течностите в организма.
Диарията може да бъде съпътствана от повръщане, понижен апетит, висока температура и нежелание за приемна течности.
При по- тежките прояви се стига до отслабване, сухота в устната кухина, бял и обложен език и хлътване на очите. Различават се два типа диария- остра, проявяваща се внезапно и преминаваща до 4- 5 дни или хронична, която може да продължи повече от 4 седмици.
Диарията е съществен симптом на заболявания като доброкачествен и злокачествен тумор, салмонелоза, отравяния, холера, стрес.
Понякога за овладяването й се налага прием на антибиотици и тогава е добре тези приеми да се съпътстват от прием на пробиотици. Добре повлияват диарията хранителни добавки, които са със съдържание на лайка, пектин, боровинка, коластра, цинк, фибри и др.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при диария:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ДИАРИЯ Съдържа 32 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 32 артикула
Показване на 1 - 12 от 32 артикула