Информация

Нови продукти

mallonline.ovo.bg
КОСОПАД, АЛОПЕЦИЯ

Здравословни проблеми - Косопад, алопеция - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Алопецията, наименование на процеса касаещ загубата на коса и може да бъде изразена под няколко форми. Когато загубата на коса се проявява в отделни, ограничени области, става дума за алопеция ареата. Началната фаза на тази разновидност обикновено се проя...

Здравословни проблеми - Косопад, алопеция - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Алопецията, наименование на процеса касаещ загубата на коса и може да бъде изразена под няколко форми. Когато загубата на коса се проявява в отделни, ограничени области, става дума за алопеция ареата. Началната фаза на тази разновидност обикновено се проявява в областта на скалпа или брадата, под формата на малки, единични, закръглени и гладки петна. Източникът за появата на косопада може да е от разнороден характер- от стрес, заболяване, диета, лекарствени препарати, раждане, възраст. Оредяването на косата обикновено се корени в генетична предразположеност. Такова оредяване изисква грижи и е невъзможно да бъде възстановено от само себе си.
Когато алопеция ареата обхване напълно скалпа и стане причина за пълната загуба на косата, се нарича алопеция ареата тоталис. Алопеция ареата универсал се нарича алопецията, която е обхванала освен скалпа и тялото изцяло. Алопеция ареата спада към класа на автоимунните заболявания.
Страдащите от такъв проблем трябва да да се съобразят с факта, че борбата с оредялата или загубена коса е труден и упорит процес, който изисква както много търпение и време.

Още

КОСОПАД, АЛОПЕЦИЯ Съдържа 24 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 24 артикула
Показване на 1 - 12 от 24 артикула