МИГРЕНА

Здравословни проблеми - Мигрена - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Главоболието е едно сред най-често срещаните болезнени усещания при човека. Приема се, че две трети от населението, поне веднъж в годината страда от главоболие. В най-общия смисъл под главоболие се разбира болка, локализирана в главата, лицето и горния дял на шията...

Здравословни проблеми - Мигрена - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Главоболието е едно сред най-често срещаните болезнени усещания при човека. Приема се, че две трети от населението, поне веднъж в годината страда от главоболие. В най-общия смисъл под главоболие се разбира болка, локализирана в главата, лицето и горния дял на шията.
Мигрената е функционално съдово пароксизмално главоболие, което се случва периодично и обикновено засяга половината част от главата. Болката обичайно е съпровождана от гадене, повръщане и зрителни проблеми. Пристъпите на мигрената често са предхождани от аура. С наименованието аура се отбелязва така наречения предболестен знак или далечен сигнал, настъпващ преди истинските пристъпи на мигрена. Периодът на аурата варира от няколко минути до един час. Преобладаващите форми на са: блещукаща скотома (мигащи точки в зрителното поле), едностранно изблици на полезрението, едностранни нарушения за усещания за двигателни функции в зоната на крайниците или говорни нарушения. Предвид наличието на аура, мигрена е разделена на: мигрена с липса на аура (обикновена мигрена), мигрена, придружена от аура (класическа мигрена) и мигрена с удължена аура (мигрена с усложнения).

Хранителни добавки за профилактика и здраве при мигрена:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

МИГРЕНА Съдържа 21 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 21 артикула
Показване на 1 - 12 от 21 артикула