ПОДАГРА

Здравословни проблеми- Подагра - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Подагра - заболяване, отнасящо се към групата на артритите и причиняващо се от дисбаланс в процеса на метаболизма на пикочната киселина. Мононатриевият урат, който е сол на пикочната киселина се депозира в ставите, в бъбреците и в други органи, унищожава тъканите и ...

Здравословни проблеми- Подагра - Решение с Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Подагра - заболяване, отнасящо се към групата на артритите и причиняващо се от дисбаланс в процеса на метаболизма на пикочната киселина. Мононатриевият урат, който е сол на пикочната киселина се депозира в ставите, в бъбреците и в други органи, унищожава тъканите и е предпоставка за развитие на процеса възпаление.

Признаците на подагра, включват:

Пристъпи на остра, непоносима болка в ставите (в 50% от случаите подаграта се изявява с болки в областта на палеца на крака);
Повишени равнища на пикочна киселина в кръвта;
Треска и втрисане (при продължителни пристъпи);
Ограничения на мобилността на ставата.
Подаграта е позната под прозвището "болест на богатите", заради прекалената консумация на месни продукти и вино. Червеното месо (агнешко месо, телешко месо и др.) е богато на пурини, чийто краен резултат от разпада им в кръвта е пикочна киселина. Алкохолът пречи на преминаването на уреята през бъбреците. Така диетата, богата на много месо и алкохол, насърчава складирането на пикочна киселина в организма, която засяга основно интраартикуларната тъкан.

Всичките причини за натрупванията на пикочна киселина в организма все още са неизяснени, но със сигурност е известно, че правилното хранене, както и правилния избор на хранителни добавки значително може да подпомогне за предотвратяване и облекчаване на подаграта.

Хранителни добавки за профилактика и здраве при подагра:

Алтернативна превенция и лечение.

Още

ПОДАГРА Съдържа 12 продукта.

Показване на 1 - 12 от 12 артикула
Показване на 1 - 12 от 12 артикула