ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект Преглед отблизо

ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект

5103

Нов продукт

Състав в дневна доза: Акай бери 4:1 екстракт 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер.

Повече детайли

9 Артикула

25,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Акай Бери ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект

Този енергиен плод успешно помага за изграждането на силна имунна система, която по-лесно да се справя с инфекциите, предпазва сърцето и поддържа добро настроение. Acai намалява телесното тегло и помага в ефективното изгаряне на мазнините и следователно спомага за поддържането на стройна линия. Acai Berry е най-бързият начин да отслабнете и да се възползвате от невероятните ползи за здравето с нулеви странични ефекти.

Акай Бери ACAI BERRY 1000mg

Acai е са вкусни бразилски плодове с тъмно лилав цвят, с аромат напомнящ аромата на шоколад и плодове. Acai е истински дар от Майката Природа, който расте в джунглите на Амазонка. Той има специфичен вкус и много висока хранителна стойност. Acai е идеален за спортисти и хора, които обръщат внимание на диетата си. Съдържа антиоксиданти,  много протеини, фибри и есенциални мастни киселини Омега-6 и 9, Acai се счита за една от най-здравословните храни на планетата.

Акай Бери ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефектAcai за първи път е използван от  племената по поречието на  река Амазонка под формата на  енергична смес  по време на лов и като източник на сексуална енергия. Енергийните плодове също спомагат за изграждането на силна имунна система, предпазва сърцето и поддържа доброто настроение.  Тестът  ORAC  чрез който се установява капацитета на абсорбция на кислорозните радикали, е оценил изключително високо Acai Berry -  100 гр прясно Acai Berry съдържа до 16 700 ORAC, което е вторият най-висок процент всред  всички измерени храни. 

Акай Бери ACAI BERRY 1000mg  почиства и детоксикира организма

Почиствайки тялото си от токсини и инхибитори на храносмилането, вие ще намалите и теглото се, като този процес продължава и през следващите месеци след приключване на приема на Acai Berry

bIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Акай Бери ACAI BERRY 1000mg  съдържа един от най- важните антиоксиданти от всички познати видове плодове!

Антиоксидантите - работят по защитата на организма от вредните свободни радикали. Acai   е мощен източник на антиоксиданти. Свободните радикали се смятат за основа на процеса на стареенето и антиоксидантите помагат за намаляване на вредното им въздействие, както и за предотвратяването на тяхната поява.  

Acai съдържа много диетични фибри! Acai е богат източник на неразтворими фибри. Неразтворимите фибри помагат за придвижването на вредните вещества и изхвърлянето им от организма през червата. Също така поддържа баланса на рН (киселинността) в червата. Пречистената храносмилателна система  усвоява хранителните вещества с оптимална ефективност. Това позволява на спортистите  да получават максимално количество  калории от храната, която консумират. 

Акай Бери съдържа есенциални мастни киселини омега 6 и 9!

Есенциални мастни омега киселина 6 и 9 помагат за снижаването на  "лошия" холестерол (LDL) и за поддържане на здравословно ниво на „добрия” холестерола- HDL. Омега мастни киселини са полиненаситени мазнини, които са се доказали с много добри качества за подобряване на сърдечно-съдовите функции на организма.

Ползи от Акай Бери ACAI BERRY 1000mg::

  • За справяне с проблемни мастни части на тялото;
  • За увеличава енергията на тялото;
  • За запазване на здравословното телесно тегло;
  • За стимулиране обмяната на веществата;
  • За подобряване на  умствената способност;
  • За намалява холестерола;
  • За предпазване от заболявания на нервната система.

Отзиви

Напишете отзив

ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект

ACAI BERRY 1000mg - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект

Състав в дневна доза: Акай бери 4:1 екстракт 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер.

В следната категория има още 30 продукта: