ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, спомага за отслабване, комплексен ефект Преглед отблизо

ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, магически лек и суперхрана

6324

Нов продукт

Състав в доза (30 мл): Акай бери екстракт 30000 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 30-90 мл дневно, за предпочитане сутрин 30 минути преди хранене или според предписанието на лекар. Разклатете добре преди потреба.

Повече детайли

9 Артикула

41,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, магически лек и суперхрана

Какво е това, което прави ACAI BERRY толкова важен и полезен за здравето и което го определя като магически еликсир?

ACAI BERRY  с течение на времето се оказа много ефективен продукт. Въздействието му върху здравето може да бъде описано по няколко начина. По същество полезността на ACAI BERRY може да се намали до няколко компонента: намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и рак, бърза загуба на тегло, повишени нива на антиоксиданти в организма, подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, и следователно подобрява средно здраве.

Много хора приемат хранителни добавки от ACAI BERRY, само за да отслабнат. Въпреки това, се твърди, че този вид плодове осигурява всички необходими хранителни вещества за организма, и следователно осигурява по-дълъг и по-здравословен живот. Разбираемо е, че много хора искат само да отслабнат, но въпреки това не трябва да бъдат пренебрегвани и другите ползи от ACAI BERRY.

Как изглежда дърво и плодове на ACAI BERRY?

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, магически лек и суперхранаДървото е много подобна на палмово дърво и може да достигне доста голяма височина. . латинското му наименование  е Euterpe oleracea. Плодът на ACAI BERRY е много подобен на грозде и като размер, и на външен вид. Единствената разлика е, че зърната на Acai Berry дават по-малко сок, отколкото тези на гроздето. Плодът има две основни части семенна част, която заема около 80 на сто от плодовете и останалите 20 процента, която е течна и от нея  може да се изстиска сок. Плодът е малък и кръг около 2,5 см в диаметър. Плодовете на  Acai Бери се раждат всяка година и по правило дават две реколти годишно. Цветът на зрели плодове е тъмно лилаво или зелено, в зависимост от вида на дървесината ACAI BERRY и неговата зрялост.

Зърната на ACAI BERRY се използавт  като храна. Проучване на три традиционни племена от частта на Амазонка са показали, че ACAI BERRY палмата е едно от  най-важните видове растения в хранителния режим на местното население- около  40% от храната.

Сокът и пюрето от ACAI BERRY се използва в различни смеси от сокове, газирани напитки, както и други видове напитки. В северната част на Бразилия, ACAI BERRY традиционно в  зависимост от местните обичаи може да се сервира със солен или сладък вкус.  Acai Berry сок се използва и като основа за различни видове алкохол.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Плодовете на ACAI BERRY са феноменални хранителни антиоксиданти, които повишават нивото на енергия и потенциала на организма. Те са много богати на минерали.

След брането им, Acai плодовете много бързо започват да се влошават, сбръчкват се и губят част от мазнините си. За това  е много трудно да се намерят тези плодове на пазара или в магазините за здравословни храни, например.

Какво всъщност е съставът на ACAI BERRY? 

100 грама екстракт от плодовете на това растение съдържат 52 грама въглехидрати, 8 грама протеин, както и около 33 грама мазнини. 44гр от тях са под формата на фибри.

Този вид храна може да бъде от голяма полза за по-младите и по-възрастните. За по-старите е полезен за забавяне процеса на стареене.

Какъв е вкусът на ACAI BERRY?

Противно на многото му здравословни и полезни качества, истината за вкуса на този плод е брутален ... Той е невероятно горчив. ACAI BERRY не е нещото, което ще пожелаете да имате със себе си на самотен остров само заради вкуса му. В действителност той е толкова отвратителен, че повечето хора имат проблем да свикнат с неговия вкус. Разбира се, поради голямото търсене на този плод, производители на продукти от Acai Бери се опитват да подобрят вкуса му. Това може да стане по два начина - чрез добавяне на друг вид плод за да се матира вкуса на ACAI BERRY или чрез добавяне а захар и изкуствени подсладители.

Резултатите от този процес са очевидни. Самият плод от  Acai е много полезен, но когато се опитват да задоволят  вкусовете на средния потребител, хранителните стойности остават настрана. В най-вкусните продукти на Acai Бери има малко Acai сок и много захар. Това се отнася за преработени храни.

Извод: Колкото по- лош и горчив е вкуса на сока от ACAI BERRY, толкова е по- здравословен.

Както можете да видите, вкусът е голям проблем. Много производители се опитват да решат този проблем, но това едва ли е възможно без влошаване на благоприятните свойства на Acai продуктите.

Какви са ползите за здравето от Акай?

Плодът на това растение има много предимства. Той помага да се постигне здравословен сън, детоксикация на организма от токсини, усмирява диабета, поддържа нивото на холестерола в нормални граници, подобрява зрението и поддържа правилното функциониране на целия организъм. Какво е може би още по-важно-  Acai Бери не показва никакви странични ефекти, нито съпътстващите странични ефекти.

Така, че здравствените ползи от консумирането на Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл са следните:

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  е много силна енергийна напитка благодарение на съдържащия се в нега Ниацин.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  е мощно средство срещу стареенето.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  спомага за регенерирането на мускулната маса.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  повишава способностите на имунната система до най- високи  качествени нива.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  е едно от най- полезните средства в борбата със сърдечно- съдовите проблеми.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл   е в помощ и на храносмилането.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  е изключително добро средство за стопяване на мазнините.

Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл  ще поддържа организма ви здрав.

Ако искате да се храните здравословно, то непременно трябва да включите във вашата диета и Акай Бери ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл.

Отзиви

Напишете отзив

ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, магически лек и суперхрана

ACAI BERRY JUICE Organic 473 мл - мощен антиоксидант, магически лек и суперхрана

Състав в доза (30 мл): Акай бери екстракт 30000 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 30-90 мл дневно, за предпочитане сутрин 30 минути преди хранене или според предписанието на лекар. Разклатете добре преди потреба.

В следната категория има още 30 продукта: