PYCNOGENOL 50mg - мощен антиоксидант и противовъзпалител Преглед отблизо

PYCNOGENOL 50mg - антиоксидант и противовъзпалително средство

5111

Нов продукт

Дозировка

ПИКНОГЕНОЛ (50 мг Пикногенол в една таблетка) 
1-2 таблетки дневно

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

63,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg - мощен антиоксидант и противовъзпалително средство

Пикногенол е естествен растителен уникално мощен антиоксидант. Той насърчава здравето, като въздейства върху различни физиологични функции.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  може да бъде използван за защита на сърцето, на кожните и други клетки от вредните ефекти на свободните радикали. Той забавя процеса на стареене и премахва признаците им по кожата.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  поддържа в добро състояние кръвоносните капиляри и намалява подпухналостта краката.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  предпазва клетките от увреждане от свободните радикали:

  • укрепва капилярните съдове;
  • предпазва сърцето, кожата, очите;
  • носи облекчение при отоци;
  • облекчава менструалните спазми;
  • облекчава състояния при сенна хрема;
  • предпазва от  преждевременно стареене;
  • полезен за спортистите.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  подобрява здравето

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg - мощен антиоксидант и противовъзпалително средство
Пикногенол PYCNOGENOL 50mg
 е екстракт от морски бор, който е направен от кората на боровите дървета, растящи върху чистите брегове на Южна Франция. Пикногенолът съдържа стандартизирано количество биофлавоноиди, които са мощни антиоксиданти.

В биологичните системи, пикногенолът е 50 пъти по-силен от витамин Е и 20 пъти по-силен от витамин С. Доказано е, че той способства за увеличаване на ефективността на витамини Е и С

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   е с призната положителен ефект върху организма, включително и сърцето, кръвообращението и здравето на очите, ставите и кожата. Пикногенол е подходящ за редовна употреба.

Основни свойства на Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  

Силен антиксидант, който има способността да се свързва с колагена и еластина, а също участва  в производството на на азотния оксид

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   е естествен ловец на свободните радикали.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  защитава организма и го предпазва от преждевременно състаряване, посредством предотвратяване на окислението на мастните клетки и липидите. Забавя стареенето, като защитава тялото от дегенеративни влияния, породени от вредната околна среда и храна.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  успокоява отоците по краката

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  способства за обновлението на колагеновите влакна, помага за тяхното формиране. По този начин подобрява гъвкавостта и еластичността на съединителните тъкани. Усилването на колагена предотвратява попадането на течности чрез капилярите в тъканите. В резултат на това отоците спадат и кожата възстановява своята гладкост.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  облекчава състояния на подути крака в следствие на принудително обездвижване- при хора, които се налага да стоят дълго време прави или пък такива, на които им се налага да седят дълго на едно място.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  облекчава симптомите при сенна хрема

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  нормализира реакцията на имунната система и ефективно предотвратява освобождаването на хистамин.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg  стимулира кръвообращението

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   увеличава и нормализира тромбоцитната активност и укрепва стените на капилярите на очните дъна, на главния мозък и крайниците. Той подпомага съхранението на еластичността на артериалните клетки. Може да предотврати сгъстяването на кръвта, особено при хора, които пушат и възрастни хора.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   увеличава и нормализира  способностите на организма да контролира процесите на свиване на кръвоносните съдове, като по- този начин подобрява тяхната работа. Това увеличава притока на кръв и поддържа в добро здраве сърдечно- съдовата система, особено при възрастни хора. Също така блокира разграждането на въглехидратите под бързоусвояема формати по този начин предотвратява резките промени в нивата на кръвната захар.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   и диабет

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   понижава стойностите на HbAC1- гликиран хемоглобин.

HbAC1 характеризира захарния баланс за предходните 2-3 месеца. НвА1С не е показател за средната стойност на кръвната захар, а е процентен показател за измерване на степента на захарифициране на червените кръвни клетки. Колкото е по-голямо количеството на излишната захар в кръвта, толкова повече се открива по повърхността на еритроцитите- червените кръвни клетки и съответно стойността на  HbA1c е повишена.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   няма ефект върху секрецията на инсулин.`

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg    за здрава и красива кожа

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg   защитава гъвкавите влакна като колаген и еластин,  и спомага за възстановяването на кожната тъкан. По този начин предотвратява образуването на бръчки. Намалява пигментацията на кожата. Пикногенолът поддържа младостта на кожата и я прави да изглежда здрава и свежа.

Пикногенол PYCNOGENOL 50mg за ефективности и спортни постижения

Физическата активност увеличава консумацията на кислород от 10 до 20 пъти повече от тази при ненатоварване. Пикногенол PYCNOGENOL 50mg отхвърля вредното въздействие на свободните радикали и спомага за притока на кръв, като помага на организма да работи по-ефективно.

Пикногенолът увеличава енергията на тялото и притока на кръв, а от там оптимизира и движението на кислорода, и хранителните вещества. Пикногенол пречи на кръвта да се сгъстява.

Отзиви

Напишете отзив

PYCNOGENOL 50mg - антиоксидант и противовъзпалително средство

PYCNOGENOL 50mg - антиоксидант и противовъзпалително средство

Дозировка

ПИКНОГЕНОЛ (50 мг Пикногенол в една таблетка) 
1-2 таблетки дневно

В следната категория има още 30 продукта: