REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки - мощен антиоксидант, намалява вредните ефекти от тежките метали Преглед отблизо

REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки - мощен антиоксидант, намалява вредните ефекти от тежките метали

6343

Нов продукт

Състав: L-глутатион (редуциран) 250 мг, Калций (калциев фосфат) 94 мг, Фосфор (калциев фосфат) 72 мг,. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема по 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер. 

Повече детайли

8 Артикула

61,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки - мощен антиоксидант, намалява вредните ефекти от тежките метали- вещество, което присъства в човешкото тяло и е един от най-ефективните антиоксиданти. Опитните специалисти използват глутатиона при лечението на различни заболявания.

Глутатионът - е органично съединение със сложна структура. Казано на прост език,  глутатиона се образува от останките на три аминокиселини - глицин, цистеин и глутамин. Той действа върху клетъчната структура: предпазва от свободните радикали и от появата на оксидативен стрес, регулира процесите във вътрешността на клетките. Това вещество се произвежда в човешкото тяло, но може да бъде получена от вън с храната или чрез хранителни добавки.

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблеткиГлутатионът присъства в човешкото тяло, но не запазва нивата си  през целия му жизнен цикъл, та даже мени нивата си и през денонощието.. Например, след нощен сън, това вещество е много по-малко, но след закуска се повишава рязко. Освен това, през жизнения цикъл количествата произведен  глутатион варират- при младите хора той е повече, а при възрастните намалява. Ето защо лекарите препоръчват добавки с глутатион, след 35-40 годишна възраст.

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки по формула е същият  глутатион, като този, който се съдържа в клетките. Той изпълнява функцията на редуциращ агент, т.е. реагира с окисляващите компоненти. По-специално, това се изразява в способността на  глутатиона да се бори с токсините и да участва в процесите на детоксикация. Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки много лесно взаимодейства със свободните радикали и ги неутрализира.

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки и неговите свойства

Основната и най- важна характеристика на  Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки са антиоксидантните му свойства.

Как действа: на първо място унищожава свободните радикали и регулира имунните процеси. Свободните радикали се образуват по време на процеса на борба на имунитета срещу вируси и бактерии. Глутатионът помага също за намаляване на нивото на тяхното развитие и защитава клетките от увреждане.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

Но борбата срещу вредните свободни радикали  не са единственото свойство на Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки. Той притежава редица свойства:

Приемът на Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки е обусловен от неговите свойства.

  • Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки е незаменим в борбата срещу рака. Той е необходим при лечение с  химиотерапия;
  • Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки  е необходим при тежки чернодробни заболявания (хепатит, цироза, фиброза);
  • Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки  е от изключителна полза за черния дроб, след злоупотреба с наркотици;
  • Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки има подмладяващо действие.

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки като антиоксидант

Глутатионът може да се нарича естествен антиоксидант, като предимството му се състои в това, че се произвежда в тялото. Глутатионът е най-мощният антиоксидант. Антикосидантните му свойства могат да бъдат сравнени с тези на ресвератрол, пикногенол и коензим Q10. И разбира се, той е десет пъти по-ефективен от витамин Е и аскорбиновата киселина. Той активно предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. В допълнение, той предотвратява унищожителните процеси на клетъчните структури и ги изчиства от вредни вещества и токсини.

Редуциран глутатион REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки е незаменим при лечението на рак. Препоръчва се неговия прием по време на химиотерапия. 

Отзиви

Напишете отзив

REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки - мощен антиоксидант, намалява вредните ефекти от тежките метали

REDUCED GLUTATHIONE 250mg 60 таблетки - мощен антиоксидант, намалява вредните ефекти от тежките метали

Състав: L-глутатион (редуциран) 250 мг, Калций (калциев фосфат) 94 мг, Фосфор (калциев фосфат) 72 мг,. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема по 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер. 

В следната категория има още 30 продукта: