Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони Преглед отблизо

Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони

FL0121

Нов продукт

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони

Morinda citrifolia (наричана нони на полинезийски език) е екзотичен, специален плод, който съдържа редица жизненоважни вещества. Polinesian Noni и Organic Noni са комплексни препарати, предназначени да подкрепят здравето, богати на витамини, аминокиселини и минерали. Те поддържат здравословното функциониране на клетките и нормалното клетъчно деление; освен това намаляват възпалителните процеси в организма. Нони притежава антибактериалноантивирусно и антигъбично действие и подпомага детоксикиращата функция на черния дроб.

С произход от контролирани екологични стопанства, плодовете на Organic Noni са ароматизирани с малини също от органични стопанства. Докато Polinesian Noni идва от девствената природа, Organic noni произхожда от стопанства, сертифицирани като органични.

На кого препоръчваме Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони?

- за повишаване на съпротивителните сили на организма,

- за подкрепа на неговото балансирано функциониране,

- за повишаване и поддържане на общото енергийно ниво,

- за по-пълноценна детоксикация.

 Знаете ли че?

Morinda Сitrifolia Това е вечнозелен храст, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Независимо от това, че височина му варира от малък храст до растение, достигащо до 10 метра, ценни са неговите плодове, с невероятно богат състав.
Екстрактът от плода съдържа 18 различни аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Аминокиселините са основните градивни единици на протеинитеМинералите в плода (натрийкалийжелязо, манган и магнезий) допринасят за здравословните дневни потребности на организма от тези вещества. Заедно с витамините оказват благотворно влияние за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма и активиране на защитните механизми срещу възпалителни процесиPolinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони  притежава изключителни възможности за защита на имунната система. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие. Свойствата на специалните активни вещества, увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Един от най-важните активни елементи е веществото, наречено проксеронин. От проксеронина в черния дроб се произвежда ксеронин, който е жизненоважен за нашия организъм, тъй като участва в различни физиологични процеси. Тези две вещества влизат в състава на ензимите, участват при процеса на деление на клетките и могат да подпомогнат правилното функциониране на имунната и хормоналната системи.
Има много неща, които могат да повишат нуждите на организма от ксеронин, но най-честите вредни въздействия в наши дни са стресът и прекомерното психическо и/или физическо натоварване. Нормално можем да погълнем известна част проксеронин с храната, а noni го съдържа в изключително големи количества.

Отзиви

Напишете отзив

Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони

Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони

Polinesian Noni (Liquid) (946 мл.) Сок от Полинезийско Нони

В следната категория има още 10 продукта: