БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ 60 ЛЕВА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

ТАКСА ОТ 4.50 ЛЕВА ЗА ЦЯЛАТА СПРАНА ПРИ ПОРЪЧКИ ПОД 60 ЛЕВА

КУРИЕРСКИ ФИРМИ:

За София- "Рапидо"- www.rapido.bg

За страната:

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКИ В МАГАЗИНА НА BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

1. Доставката на поръчаната стока се извършва на посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма. Задължение на клиента е да осигури достъпа и възможността за получаването на стоката.

2. При неосигурени достъп и условия за получаване на стоката от страна на клиента Bio Хранителни добавки се освобождава от отговорност за неизпълнението на доставка.

3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се поемат и заплащат от клиента в момента на получаване на доставката.

4. Цените на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Bio Хранителни добавки си запазва правото едностранно да променя посочените цени. Промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта и не касаят вече направените заявки.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, чрез които е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

6. При посочването на неверен адрес и/или телефон поръчката се отчита като невалидна и съответно не обвързва Bio Хранителни добавки със задължението за изпълнение на доставката.


7. След направена поръчка на сайта на Bio Хранителни добавки клиента получава имейл за потвърждение.

8.  По време на  обработката на поръчката от Bio Хранителни добавки се извършва проверка на посочения телефон с цел установяване на  достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

9. Поръчаната от клиента стоки се доставят в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден.

Bio Хранителни добавки  си запазва правото да удължава посочените срокове до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.

10. Клиентът- купувач има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

• При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
• При повредена стоката или опаковка.


Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока.