ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН срещу отоци и тежест в краката Преглед отблизо

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН срещу отоци и тежест в краката

Нов продукт

За борба със синдрома на тежките крака и нощните крампи

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

Повече детайли

10 Артикула

32,10 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН в борбата със синдрома на тежките крака и нощните крампи

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е лечебна козметика, която съчетава съвместими билкови екстракти с двупосочна дейност - от защита на кожата до възстановяваща грижа за същата.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

ОХЛАЖДАЩИЯТ ГЕЛ ВИРУМИНсе ползва при:

 • синдром на тежки- уморени крака;
 • нощни крампи на краката;
 • подувания на крака  и на ръце;
 • разширения на кръвоносни съдове;
 • разширени вени.

 

Чрез Ин виво тестове са потвърдени ефективните свойства на продукта във връзка с преодоляването на характерния признак на умора при синдром на тежките крака и нощни крампи на същите. 

Причината за появата на този здравословен проблем се дължи на влошената  циркулация на кръвта в следствие на ниска еластичност   на някои мускулни и ендотелни тъкани. Когато мускулната контракция е отслабена, изпомпването на кръвта става по- бавно, което води до стягане на мускулите в прасците и глезените. От това следва повишено хидростатично налягане  , което  подсилва потока на течността към тъканите, в посока, извън системата на кръвообращението и така се появява подпухналост и подуване

Уникалността на ОХЛАЖДАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН се основава на модерен билков комплекс  от пет растения- елда- люспи (шушулки), зелен овесгорски енчецкора лимон и бодлив залист-  корен

Охлаждащ гел - Вирумин - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life- Елда люспиЕЛДА- Люспи /шушулки/- ЕКСТРАКТ с ефективна грижа за кръвоносните съдове, с противовъзпалително действие.

Благодарение на екстракта от елда- люспи, ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН е с високи нива на витамини и минераликаквито са витамините от група В (рибофлавин и тиамин ), ниацинвитамин Е (делта, гама, алфа, токоферол). 

Благодарение на високия минерален състав от мед, цинкманганжелязофосфоркалийкобалтбор  и платина  на люспите от елдата, се дължи значителна част от  противовъзпалителните качества на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН

В люспите на елдата се съдържат флаваноиди, като ориентин, рутин, витексин, изоориентин и кверцетрин в обем от 60- 74 мг/ 100 гр. 

Люспите от елда разполагат също с антиоксидантна активност, която по метода на FRAP е  19.95 +/ - 0.27 и 12.61 +/ - 0.30 ммол Fe / 100 GSM съответно. 

Охлаждащ гел - Вирумин - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life- Зелен овесЗЕЛЕН ОВЕС- ЕКСТРАКТ

Богат източник на биоактивни съединения от групата на флавоноидите, флавоните и флавонолигнаните. Овесът е с богато съдържание на природен силициев двуокис, който  лесно се разтваря във вода. Това е причината за благоприятното му влияние кръвоносните съдове, костите и кожата. Силицият е от особена важност за възрастните хора, бременните жени, следоперативни състояния на костите, при остеопороза, дископатия, различни дегенерации, диабет и заболявания на кръвоносната система.

Козметични свойства на екстракта от зелен овес:

 • противовъзпалително;
 • антибактериално;
 • успокояващо;
 • подхранващо;
 • терапевтично при кожни раздразнения;
 • слънчеви изгаряния;
 • регенеративно;
 • стягащо,  дава еластичност на кожата;
 • стимулиращо кръвообращението;
 • тонизиращо;
 • намалява сърбежа.

Охлаждащ гел - Вирумин - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life- Горски енчецГОРСКИ ЕНЧЕЦ- ЕКСТРАКТ

Приземните му части се използват заради високото съдържание на флавоноиди, като  рутина, който пази от подувания и отоци, и е ефективно средство срещу крехки кръвоносните съдове.

КОРА НА ЛИМОН- ЕКСТРАКТ

Богата на на флавоноиди, най- вече на хесперидин и нарингин, които са активни съединения, предпазващи от подувания и отоци на тъканите и имат деблокираща активност. Подобряват здравината на кръвоносните съдове и едновременно с това намаляват  пропускливостта им. 

БОДЛИВ ЗАЛИСТ- КОРЕН- ЕКСТРАКТ

От вътрешната част от корена на растението се добиват стероидни сапонини и рускогенин, които са включени в козметичната формула на  ОХЛАЖДАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН. БОДЛИВ ЗАЛИСТ- КОРЕН- ЕКСТРАКТ е активатор на кръвообращението,  увеличавайки еластичността на кръвоносните съдове и мускулната сила тях. Това води до ефективно кръвообращение.  Освен стероидните сапонини, в БОДЛИВ ЗАЛИСТ- КОРЕН- ЕКСТРАКТ са открити и флавоноидите рутин и хеспередин. 

Чрез ултразвукови и доплерови тестове е установена ефективност на засилване на кръвообращението от порядъка на 31% на използваните растителни екстракти. Освен това са установени намаляване на подуванията, както и на дебелината на кожата в засегнатите области.

Гелът притежава двупосочно въздействие, като подобрява състоянието и защитата на разширените кръвоносни съдове и разширените вени. В тази връзка се използват екстракти от овес  и от люспи на елда в концентрации, близки до горната граница на приложимост.

Комбинацията между хидроманил и глицерин води до подобряването на хидратацията на роговия слой на епидермиса. Този ефект на хидратация се усеща веднага след нанасянето на гела и остава за дълъг период от време.

Допълнително използвани във формулата са ментолът, извлечен от мента, заедно с масло от хвойна. Те дават освежаващия и ароматизиращ ефект на ОХЛАЖДАЩИЯ  ГЕЛ ВИРУМИН. Това го прави идеален за употреба в летните горещи дни, когато синдрома на тежки крака се проявява много по- силно и често.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН създава незабавен и дълготраен ефект за усещане на комфорт непосредствено и след прилагането му, като облекчава синдрома на тежките крака и води по- лесна витализираност на краката.

СЪСТАВ НА ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН посевен овес- екстракт,елда- люспи- екстракт, бял трън- плод- екстракт, зелен чай- листа- екстракт, пшеничен протеин- хидролизиран, конски кестен- екстракт от семена, бодлив залист- корен- екстракт ,  кора лимон- екстракт, горски енчец- екстракт, масло от хвойна- обикновена, феноксиетанол, бензоена киселина, глицерин, вода, имидазолидинил урея,ходролизирана гума от Тара /Молина/, бутиленгликол, калиев сорбат, дехидрооцетна киселина, гума от Тара (Молина), карбомер, триетаноламин, ментол, полисорбат 20 , пропиленгликол ,DMDM хидантоин. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН 

Кожата се покрива с тънък слой  ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ, който  нежно се втрива до пълното му попиване. Ефектът на загряване се усеща няколко минути, след нанасянето му. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН се прилага 2- 3 пъти на ден. 

ВНИМАНИЕ: 

ВЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е предназначен изключително за външна употреба. 

След прилагане на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН, измивайте и почиствайте ръцете си внимателно. 

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ  не се нанася върху отворени раниекземи и наранена кожа по принцип. 

Не се допуска контакт с очите. При настъпил такъв е нужно веднага да бъдат измити с чиста вода и преглед от лекар. 

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ не се приема вътрешно. Ако случайно бъде погълнат е необходима намеса на лекар задължително. 

Не се допуска контакт на  ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН с лигавици, каквито са тези на устната кухина, носа иинтимни области. 

Как се съхранява ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ: 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН се съхранява на сухи места, при стайна температура от 15о- 25оС,  без  пряка слънчева светлина. Трябва да се държи недостъпно място за малки деца. Да се  ползва в оригиналната опаковка. Не се  ползва след крайния срок на годност. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е дерматологично тестван продукт. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е с регистрация в Националната система за регистрация на козметични продукти в Република Полша.

Отзиви

Напишете отзив

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН срещу отоци и тежест в краката

ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ВИРУМИН срещу отоци и тежест в краката

За борба със синдрома на тежките крака и нощните крампи

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

В следната категория има още 30 продукта: