Загряващ гел - Вирумин при подувания, отоци, мускулни натоварвания Преглед отблизо

Загряващ гел - Вирумин при подувания, отоци, мускулни натоварвания

Нов продукт

При подувания и отоци, при прекомерно натоварване на мускулите и сухожилията

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

Повече детайли

10 Артикула

32,10 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Загряващ гел - Вирумин 250 мл

ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ ВИРУМИН е нова лечебна козметика, създаваща усет за приятна топлина в мястото на  прилагане.  ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ ВИРУМИН е с полезно въздействие при състояния на умора на мускулите и ставите в следствие на ежедневни  дейности и физически натоварвания. 

ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН е препоръчителен за масажиране на напрегната мускулатура, като й действа загряващо, от което настъпва релаксация, включително на цялото тяло.

ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ ВИРУМИН е със съдържание на производна на ванилина, която  въздейства загряващо при студени крака, като едновременно с това води до усещане за облекчение и спокойствие. 

В състава на  ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН са включени екстракти от природни продукти, като: зелен овес и елда- люспи (шушулки)Тези натурални екстракти на растителна основа са с високо съдържание на рутин, който има укрепващо действие и води до увеличаване на гъвкавостта на кръвоносните съдове

В състава на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН  влизат още активни вещества, които повлияват в положителна посока върху гъвкавостта на кръвоносните съдове, както и на тяхната крехкост. 

Приложение на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН: 

ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН има успешно приложение в случаи при:

 • изстиване /замръзване/ на краката;
 • силно напрежение на мускулите;
 • мускулна преумора;
 • ставна скованост;
 • обременена скелетната система. 

Най- важните качества на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ  ВИРУМИН са в следствие на наличие на следните екстракти: 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - Зелен овесЗЕЛЕН (ПОСЕВЕН) ОВЕС- ЕКСТРАКТ 

Използван е изсушен овес в начален период на развитие. Зеленият овес  е със съдържание на стероидни сапонини, които се откорояват със своите противовъзпалителни, избелващи, почистващи  и дезинфектиращи свойства

Съдържанието на   авенацин, въглехидрати  и тритерпен сапонин,  води също до повишаване на противовъзпалителните ефекти на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН, а също намалява и подуваниятаукрепва кръвоносните съдове, както и притежава антибактериални свойства

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ включва в състава си алкалоиди, производни на канелената и ферулиновата киселина, мелатонин, феноли, флавоноиди и минерални соли с високи нива във  силикагел- водоразтворим (био силиции) - приблизително 2%. В следствие на това си съдържание, био силицият въздейства облекчаващо при състояния на възпаление  на епидермиса, като облекчава неговата регенерация, придавайки еластичност на съединителната тъкан, от което произтича стягащият и тонизиращ ефект за кожата. 

Козметичните свойства на зелен овес- екстракт във ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН се изразяват в: 
 • противовъзпалително антибактериално действие;
 • успокояващо;
 • подхранващо;
 • лечение на кожни раздразнения;
 • лечение на слънчеви изгаряния;
 • регенериращо;
 • стягащо;
 • стимулиращо  кръвообращението;
 • тонизиращо;
 • намаляващо сърбежа. 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - елдаЕЛДА- Люспи /шушулки/- ЕКСТРАКТ: 

Екстрактът от елда ефективно влияе противовъзпалително и грижовно за кръвоносните съдове

Благодарение на екстракта от елда- люспи, ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН е с високи нива на витамини и минераликаквито са витамините от група В (рибофлавин и тиамин ), ниацинвитамин Е (делта, гама, алфа, токоферол). 

Благодарение на високия минерален състав от мед, цинкманганжелязофосфоркалийкобалтбор и платина  на люспите от елдата, се дължи значителна част от  противовъзпалителните качества на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН

В люспите на елдата се съдържат флаваноиди, като ориентин, рутин, витексин, изоориентин и кверцетрин в обем от 60- 74 мг/ 100 гр. 

Люспите от елда разполагат също с антиоксидантна активност, която по метода на FRAP е  19.95 +/ - 0.27 и 12.61 +/ - 0.30 ммол Fe / 100 GSM съответно. 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - Конски кестенКОНСКИ КЕСТЕН- СЕМЕНА- ЕКСТРАКТ: 

Екстрактът от семена на конския кестен са с обилно съдържание на сапонини /тритерпенови сапонини/, като най-важният е съставен от β-есцин. Есцинът води до нормализиране на пропускливостта на капилярите, до противовъзпалително въздействие и защита на тъканите от подуване

Противовъзпалителното действие се усилва и от флавоноидните производни, като кемпеферол, кверцетрин и глюкозиди. Не на последно място по важност са и активните вещества, съдържащи ес  в кората от семената на конския кестен- фраксин, ескулин и  кумаринови хетеросиди. 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - Бял трънБЯЛ ТРЪН- ПЛОД- ЕКСТРАКТ: 

Плодовете на белия трън са с обилно съдържание на безценна козметична субстанция съдържаща флавонолигнани- силимарини. От това му съдържание произтичат антиоксидантните му свойства, които стабилизират и предпазват клетъчните мембрани. 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - Зелен чайЗЕЛЕН ЧАЙ- ЛИСТА- ЕКСТРАКТ: 

Както е известно зеленият чай е с богато наличие на танини- 10-20%, които са в основата на стягащите му свойства. Благодарение на флавоноидите и катехолите се манифестират качествата на витамин PКофеинът пък е с деблокиращи, ефективни качества, изразяващи се на три нива, касаещи междуклетъчните нива, нервната система и мембранните рецептори. 

Вирумин загряващ гел - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life - Пшеничен зародишПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ: 

Пшеничният зародиш е получен чрез  способите на чисто- биологично градинарство, в което не се използват пестициди. С високото наличие на биоелементи- глюкоза, аминокиселини, пептиди, олигозахариди участва в биохимичните процеси, водещи до бързо стягане на кожата. 

Във формулата на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН влизат и овлажнители, каквито са хидроманила и глицерина. Чрез тях се постига комфорт и приятни усещания за сетивата. 

ЗАГРЯВАЩИЯТ ГЕЛ  ВИРУМИН е със светъл, кехлибарен цвят и приятна консистенция, с аромат на пресни билки. 

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

СЪСТАВ на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН: посевен овес- екстракт, люспи елда- екстракт,  плод бял трън- екстракт, зелен чай- листа- екстракт, хидролизиран пшеничен протеин,конски кестен- семена-  екстракт, вода, пропиленгликол, бутиленгликол, полисорбат 20 , глицерин,  карбомер, хидролизирана гума от Тара (Молина), феноксиетанол триетаноламин , имидазолидинил урея, калиев сорбат, DMDM хидантоин, ванилил бутил етер, парфюм, евгенол, лимонен линалол, цитрал, гераниол. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА на ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН: 

Кожата се покрива с тънък слой  ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ, който  нежно се втрива до пълното му попиване. Ефектът на загряване се усеща няколко минути, след нанасянето му. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН се прилага 2- 3 пъти на ден. 

ВНИМАНИЕ: 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е предназначен изключително за външна употреба. 

След прилагане на ЗАГРЯВАЩИЯ ГЕЛ ВИРУМИН, измивайте и почиствайте ръцете си внимателно. 

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ  не се нанася върху отворени раниекземи и наранена кожа по принцип. 

Не се допуска контакт с очите. При настъпил такъв е нужно веднага да бъдат измити с чиста вода и преглед от лекар. 

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ не се приема вътрешно. Ако случайно бъде погълнат е необходима намеса на лекар задължително. 

Не се допуска контакт на  ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН с лигавици, каквито са тези на устната кухина, носа иинтимни области. 

Как се съхранява ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ: 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН се съхранява на сухи места, при стайна температура от 15о- 25оС,  без  пряка слънчева светлина. Трябва да се държи недостъпно място за малки деца. Да се  ползва в оригиналната опаковка. Не се  ползва след крайния срок на годност. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е дерматологично тестван продукт. 

ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ ВИРУМИН е с регистрация в Националната система за регистрация на козметични продукти в Република Полша.

Отзиви

Напишете отзив

Загряващ гел - Вирумин при подувания, отоци, мускулни натоварвания

Загряващ гел - Вирумин при подувания, отоци, мускулни натоварвания

При подувания и отоци, при прекомерно натоварване на мускулите и сухожилията

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

В следната категория има още 30 продукта: