ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА Преглед отблизо

ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА

Нов продукт

ВИРУМИН- ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА е с успокояващо, регенериращо действие и благотворен ефект върху микрофлората в областите на интимните зони, поддържащ техния баланс.

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

Повече детайли

10 Артикула

32,10 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

ВИРУМИН- ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА е с успокояващо, регенериращо действие се състои от изключителна комбинация на активни вещества от билкови екстракти, имащи благотворен ефект върху микрофлората в областите на интимните зони, поддържащ техния баланс.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА работи в посока на поддръжка на имунитета и превенция от неблагоприятни лезии на лигавиците.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА

Този гел е с предназначение за  интимна хигиена в ежедневието, като полага грижи за чувствителните интимни зони, перинеума / ануса, предпазвайки ги от подувания, успокоявайки раздразненията в областта на кожата.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА притежава противовъзпалителен ефект, намалявайки симптомите, които са свързани с възпалителни промени в засегнатите зони, например-  сух сърбеж и/или парене. В същото време регенерира и овлажнява, допринасяйки за увеличаване еластичността на кожата.

Активните съставки в УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА оказват благоприятно въздействие на естествената микрофлора, създават продължително чувство за свежест и благоприятства физиологичното равновесие в областите на интимните зони.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е лечебен козметичен продукт, без съдържание на парабени.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е издържал всички задължителни тестове.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА има приятен арома и лека консистенця, която лесно се нанася върхо кожата.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА се препоръчва за грижа на интимните зони в ежедневието на хора от всички възрасти.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА може да се използва от всички хора,  при които е налице тенденция и опасност от поява на инфекции и/или раздразнения в интимните области.

СЪСТАВ НА УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА:

 

АЛАНТОИН – ролята на алантоина се изразява в успокояването и регенерирането на засегнатите области, като стимулира клетъчното делене и допринася за обновяването и заздравяването на увредените зони от епидермиса. Той намалява зачервяванията и възпаленията на кожатаовлажнява я, омекотява я  и изглажда нейния епидермис, като едновременно с това го предпазва от външните фактори.

ПАНТЕНОЛ – Пантенолът лесно прониква до по-дълбоките слоеве на кожата, като понижава загубите на вода през епидермиса. Това прави ефективно овлажняването на кожата, както и нейната мекота и еластичност. Освен това стимулира клетъчното делене, в резултат на което кожата оздравява и се регенерира. Пантенолът е отговорен за зарастването на рани и възпаления, за заличаването на белези и укрепването на липидната бариера на епидермиса. Той е с успокояващо и противовъзпалително действие. Не причинява раздразнения или алергии.

ФУКОГЕЛ – фукогелът е полизахарид, познат под наименованието фукоза, който понижава реактивността на кожата, играе ключова роля за повишаването на клетъчното делене и притежава регенериращи и хидратиращи свойства.

ЛЕГАКТИВ – Легактивът е комплекс на растителна основа, който е богат на стероидни сапонини, нарингин, рутин флавоноиди, хесперидин, рускогенин. Съставът му допуска  превенция от подувания, като дава своя принос в посока на отпушване и  почистване на порите на кожата. Едновременно с това стимулира кръвообращението и въздейства противовъзпалително.  

ЕЛДА- ЛЮСПИ (ШУШУЛКИ)- ЕКСТРАКТ– с противовъзпалително въздействие върху кожата и реална грижа за кръвоносните съдове.

ЗЕЛЕН ОВЕС-  ЕКСТРАКТ – с подхранващо действие, успокояващ раздразненията и спомагащ за регенерирането на кожата, с интензивни овлажняващи свойства. 

ХАМАМЕЛИС ВИРГИНИАНА- ЛИСТА- ЕКСТРАКТ – съдържа флавоноид, който работи за укрепване и защита кръвоносните съдове, действа антибактериално. Освен това  танините и етерното масло в него се проявяват бактериостатично и антивирусно.

АНГЛИЙСКИ ДЪБ – КОРА- ЕКСТРАКТ- танините в него притежават противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства. Те са особено активни срещу стафилококите.

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА- способства за поддържането на физиологично– слабо кисело ниво (рН) в интимните зони, което ги предпазва от развитие на неблагоприятната бактериална флора.

ДЕКЛУРОН – дуклуронът е стандартен воден разтвор на хиалуронова киселина, натриева сол- гликозаминогликан. Гликозаминогликанът е свързан с водата в епидермиса и включва елемент на междуклетъчната матрица в областта на дермата. Деклуронът прави възможно поддържането на правилната хидратация и еластичност на кожата.

Формулата на УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е конструирана така, че да работи за поддържане на подходяща физиологична бактериална флора в нужната слабо – кисела среда, засилвайки естествената защитна бариера, гарантирайки имунитета и значителното намаляване на вероятностите от поява на инфекции и възпалителни състояния на нежната кожа в областта  на интимните части, без значение на възрастта.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА с неговите активни съставки намаляват симптомите на сърбеж и парене, придружаващи раздразненията върху кожата.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА хидратира кожата и лигавиците по време на неговото приложение, което е благоприятно за еластичността на кожата в областите на чувствителните интимни зони.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА осигурява подходяща грижа и работи за укрепване на имунитета срещу инфекции и  микронаранявания (микроранички). Действа против различни възпаления и инфекции, с превенция от рецидиви.

Благодарение на растителните екстракти, УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е с цвят на кехлибар и с нежен аромат. Липсата на парабени га прави   безопасен и приятен за прилагане.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е практичен и полезен за интимната хигиена и се препоръчва  в случаите, когато нормалните хигиенни процедури са възпрепятствани.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА лесно се нанася върху повърхността на кожата, оставяйки приятен филм с хипоалергичен състав. 

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА има дълготраен ефект на действие.

СЪСТАВ НА УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА

Елда люспи (шушулки)- екстракт, посевен овес- екстракт, биозахарид Гума-1, английски дъб- кора- екстракт, хамамелис виргиниана- листа- екстракт, бодлив залист- корен- екстракт, кора лимон- екстракт, горски енчец- екстракт, вода, пропиленгликол, натриев хиалуронат, феноксиетанол, етилхексилглицерин, глицерин, бензоена киселина, дехидрооцетна киселина, пантенол, полисорбат 20, акрилати/C10-30 алкилакрилат кросполимер, триетаноламин, DMDM хидантоин, млечна киселина, алантоин, парфюм.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА

Нанасяйте тънък слой от ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ с помощта на памучен тампон или марля върху предварително, старателно измита интимна зона- външните полови органи и областите на перинеума/ануса.

Процедурата по нанасяне на гела трябва да започне от репродуктивните органи към перинеума/ануса или до част от интимната зона, когато се изисква това. Гелът трябва напълно да попие в кожата.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА не трябва да се използва в комбинация с други продукти, чието съдържание е идентично или аналогично на неговото.

Препоръчва се незабавно прекратяване на използването на УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА в случай на възникване на каквато и да било негативна реакция.

ВНИМАНИЕ: 

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е предназначен изключително за външна употреба,върху чисти интимни зони- външни полови органи и перинеум/анус.

След прилагането на гела задължително измивайте ръцете си.

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА не бива да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи.

Да се избягва контакт с очите. В случай на такъв е нужно незабавното ими измиване с чиста вода и осъществяване ан контакт с лекар.  

При случайно поглъщане на гел е нужно веднага да се свържете с вашия лекар .

Как се съхранява УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА се съхранява на сухи места, при стайна температура от 15о- 25оС,  без  пряка слънчева светлина. Трябва да се държи недостъпно място за малки деца. Да се  ползва в оригиналната опаковка. Не се  ползва след крайния срок на годност. 

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е дерматологично тестван продукт. 

УСПОКОЯВАЩ, РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ ВИРУМИНТИМА е с регистрация в Националната система за регистрация на козметични продукти в Република Полша.

Отзиви

Напишете отзив

ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА

ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА

ВИРУМИН- ИНТИМЕН ГЕЛ- ВИРУМИНТИМА е с успокояващо, регенериращо действие и благотворен ефект върху микрофлората в областите на интимните зони, поддържащ техния баланс.

Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Туба 250мл

В следната категория има още 30 продукта: