OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл - подсилва имунитета, пречиства токсините, повишава енергията Преглед отблизо

OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл - подсилва имунитета, пречиства токсините, повишава енергията

6219

Нов продукт

Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл Подсилва имунната система. Помага за прочистване на токсичните натрупвания и остатъчни вещества от тялото. Спомага за поддържането и засилването на отделните клетки и молекули. Повишава енергийните нива, помага при безсъние. Подобрява храносмилането, предотвратява и прекратява констипацията.

 

Повече детайли

10 Артикула

86,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл Подсилва имунната система. Помага за прочистване на токсичните натрупвания и остатъчни вещества от тялото. Спомага за поддържането и засилването на отделните клетки и молекули. Повишава енергийните нива, помага при безсъние. Подобрява храносмилането, предотвратява и прекратява констипацията.

Състав в доза: Чай Оджибуа-концентрат 15мл. Патентована смес (екстракти от Репей, Кози киселец (Лапад), Хлъзгав (слузест) бряст, Турски Ревен).Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Разклати добре преди употреба. Да се приема 1 супена лъжица, добавена към гореща или студна вода, два пъти дневно, за предпочитае на празен стомах или според предписанието на лекар.

Внимание: Не използвайте този прдукт, ако имате болки в корема или диария. Ако сте бременна или кърмите се консултирайте с вашия лекар. В случай на диария или водни изпражнения, да се преустанови употребата на продукта. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Опаковка: 437 мл в контейнер

Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл : Мощно детоксикиращо средство, поддържащо цялостното здраве на организма чрез укрепване на имунната система

• Ограничава натрупването на метали в организма
• Успокоява тялото
• Помага за образуването на кръвта
• Подсилва имунната система
• Облекчава възпаления и схващания
• Предпазва от токсините, преминаващи в мозъка

Какво представлява Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл  и с какво е полезен?

Оджибуа е билкова добавка, съставена от четири билки. Смята се, че тази формула е създадена от индианците оджибуа в Северна Америка. Предавана от поколение на поколение в племето, тя най-накрая попада у канадска медицинска сестра, която я използва в откритата от нея клиника, но никога не предлага този билковия тоник с търговска цел. Оджибуа е мощен детоксикант, подпомагащ цялостното здравословно състояние на организма чрез укрепване на имунната система.

Кои са основните билки във формулата Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл ?

Оджибуа съдържа само необработени билки, събрани в точно определен момент, за да се съхрани тяхната сила. Формулата оджибуа, съхранена от лечителите на племето оджибуа, е съставена от кози киселец (лапад), корен от репей, кора от хлъзгав бряст и корен от ревен. Индианците оджибуа вярват, че най-важното в билколечението е връзката на различните растения. Те трябва да са в баланс и хармония, да действат, обединени като един лечебен дух.

Кози киселец: Споменава се като лек в историческите архиви на Америка и Европа от хиляди години. Учените съобщават, че козият киселец облекчава стомашните язви, черната жълтеница и почти всички кожни болести. Тъй като козият киселец съдържа високо количество хлорофил, който е подобен на хемоглобина в човешката кръв, и каретоноид, който подсилва имунната система, той сериозно увеличава кислорода на клетъчно ниво. Паразитите не могат да живеят във високо кислородна среда.

Наземната част на козия киселец съдържа голямо количество витамини А, В-комплекс, C, D, E, K, P и U. Всички тези природни витамини са хранителни вещества от органичен произход, които се съдържат само в расстенията и животните. Това невисоко растение е богато и на минераи, включително калций, хлориди, желязо, магнезий, силиций, натрий, сяра и съдържа примеси от съединения на медта, йода, мангана и цинка. Комбинацията от витамини, съдържащи се в пресния сок от листата на лапада подпомага функционирането на всички телени жлзи, Други важни вещества са каротиноидите и хлорофилът, както и няколко органични киелини, като лимонена (антиоксидант), маликова, оксалова, таниноваи тартарова, съдържащи се в листата и стеблото на растението.

Молекулите на хлорофилът могат да:

-Помагат при изгаряния;
-Увеличавар устойчивостта към рентгенови лъчи;
-Унищожават зачатъците и предотвратяват развитието на вредни бактерии;
-Укрепват стените на клетките, подбряват фукциите на съдовата систма, сърцето, червата, белите дробове и матката;
-Подпомагат отстраняването на чуждите отлагния по стените на кръвоностните съдове;
-Подпомогат премахването на възпалението на задстомашната жлеза и почистват черния дроб;
-Увеличават способността на тялотода използва кислорода, повишавайки при това съдържанието му в клетките;

Корен от репей: Познат на природолечителите от векове като пречистващо кръвта средство. Коренът от репей пречиства конгестията в кръвоносната, лимфната, дихателната и пикочната система. Той помага за отстраняване на излишните течности в организма и стимулира отделянето на отпадните токсични материали, което облекчава чернодробните заболявания и подобрява храносмилането. Също така пречиства жлъчката, детоксикира бъбреците и жлъчния мехур. Инсулинът, основна съставка в корена от репей, играе ключова роля в лечението на диабет заради неговата способността му да регулира обмяната на захарта.

Коренът на репея е мощен очистител на кръвта, може да прочиства отлагания в кръвоносната, лимфната, дихателната и уринарната системи. Това повишава оттичането и отделянето на жлъчката, подпомага отстраняването на излишните течности от организма и стимулира отделянето на токсични отпадъци, отстранява нарушенията в работата на черния дроб и подобрява храносмилането. Корените от репей се използват за изхвърляне и предотвратяване образуването на камъни в бъбреците и жлъчния мехур. Той стимулира отделянето на урина и увеличава потоотделянето, чрез което тялото се освобождава от излишните течности, а кръвта се прочиства от вредните киселини. В китайската медицина корените на репея се използват за отстраняване на излишъка от нервна енергия. Хранителните качества на корените ги правят превъзходно тонизиращо и подмладяващо средство. Пикочогонните им свойства се използват за лечение на инфекции и особено на заболявания на уринарния тракт, черния дроб и жлъчния мехур.

Корените от репей съдържат витамините А, В-комплекс, С, Е и Р, големи количества от минералите хром, кобалт, желязо, магнезий, фосфор, калий, силиций, натрий и цинк и по-малки количества от минералите калций, мед, манган, селен и сяра. Въглехидратите, които представляват около 70% от изсушения корен, се състоят в значителна степен от инулин, известно количество глутен и други въглехидрати и захари. Съдържанието на глутена може да достигне до 12%.

Инулинът (не инсулин!) е основната съставка на корена и голяма част от полезното въздействие на репея се дължи на това забележително вещество. Инулинът укрепва някои жизненоважни органи като черния дроб, задстомашната жлеза и далака. Неговата натурална захар задоволява потребностите на тялото от захар и подпомага регулирането на кръвната захар. Инулинът, който е богат на магнезий и натрий, е необходим за образуването на нови мускули и тъкани. Освен това той защищава клетъчните мембрани. Това води до стимулиране на обмяната на веществата, кръвообращението, енергообмена и отделянето на слуз от белите дробове и гърлото. Според Ванкувър инулинът е мощен имуномодулатор, който “се прикрепя за повърхността на левкоцитите и подобрява работата им.”

Етеричното масло, съдържащо се в корена на репея, забавя растежа на вредните бактерии, някои от съдържащите се в него алкалоиди имат лечебно действие при инфекциозни болести, а фенолите имат антимикробно действие. Полиацетилените в корена предпазват от дерматомикоза, бактериални и гъбични инфекции на кожата, обриви и инфекции на уринарния тракт. Екстрактът от репей има разрушително действие върху бактериални и гъбични култури. През 1984г. японски учени от Университета в Нагоя откриха в корена на репея едно вещество, което намалява клетъчните мутации и е устойчиво на нагряване и ферментно разграждане. Те го нарекоха Б- фактор или фактор на репея.

Хлъзгав (слузест) бряст: Едно от чудодейните природни пречистващи средства. Неговата лепкава субстанция топи слузта, която се натрупва в тъканта на органите, лимфните жлези и нервните канали. Неговото смазващо действие защитава и омекотява всички мембранни покрития в организма, особено увредените и възпалените области. Благодарение на тези качества също така той смазва костите и ставите, събира отпадните токсични материали от всички части на организма, включително и от червата, и помага да бъдат изхвърлени. Хлъзгавият бряст може да намали болката от язвите и дори да ги лекува, като възстановява нормалната слузестата обвивка на раздразнените тъкани.

Вътрешната кора на слузестия бряст е включена през 1868 г. в списъка на лекарствените растения, публикуван в Канадското фармацевтично списание и е един от най-известните лечебни растителни препарати. Като хранително тонизиращо средство тя успокоява и укрепва органите, тъканите и мембраните на лигавичните клетки и особено на тези на белите дробове и стомаха. Стимулирайки растежа на нови клетки, тя съдейства за бързо заздравяване на повредени тъкани, хемороидални язви и рани, включително хирургични. Кората от слузест бряст подпомага преодоляването на слабостта и изтощението. Един от основните компоненти на вътрешната кора на слузестия бряст е муцилазата – лепливо вещество, подобно на това, открито в семената на лена. Това влакнесто, смолисто вещество е разтворено в сока на растението. Други основни съставки на вътрешната кора са галиева киселина, феноли (включително танини), скорбяла и захар. Тя е богата на витамини А, В-комплекс, С, К, Р, като най-голямо е количеството на водоразтворимите витамини от група В. Кората на слузестия бряст има също високо съдържание на калций, магнезий и натрий, умерено съдържание на хром и селен и известно количество желязо, фосфор, силиций и цинк.

Слузестите и лепливи качества на кората се използват с две цели – прочистване и укрепване на тялото. Според източните търговци на треви излишъкът от слуз обикновено се дължи на слабост на храносмилателната система. Слузта затруднява още повече и без това нарушената асимилация. Стритата на прах кора представлява слузест овлажнител, който разтваря слузта и се натрупва в органите, тъканите, лимфните възли и нервните канали. Чрез смазочното си действие тя защищава и омекчава всички мембранни обвивки на телесните клетки, включително тези в места с увреждания и изгаряния. Слузестият овлажнител създава в пикочния мехур защитна бариера срещу увеличено отделяне на урина. Той спомага за смазване на костите и ставите.
Лепкавите и лепливи свойства на кората увеличават отделянето на токсините от всички части на тялото, включително червата. Когато тези слузести вещества преминават през храносмилателния канал, неговите стени се покриват с лепкава ципа. Това премахва раздразнението му, забавя проникването на химикали и възстановява чувствителността към киселини и основи. По такъв начин се възстановява нормалното слузесто покритие на органи като белия дроб и стомаха, имащи тенденция за образуване на язви.

Въглехидратите в кората на слузестия бряст, включително скорбялата и захарта, подхранват и възстановяват кръвната плазма и лимфата, нервната, дихателната и храносмилателната системи.

Със своите свързващи свойства танините укрепват клетъчните стени, в резултат на което се заякчават мускулите и съединителната тъкан.
Благодарение на мощното си алкализиращо действие стритата на прах кора противодейства на излишъка от киселина в стомаха и червата и е естествен неутрализатор на повишената киселинност. С това тя подпомага възстановяването на нормалната чревна флора. Вътрешната кора на слузестия бряст има и антибиотично и антимикробно действие.

Корен от ревен: Прочиства тялото от жлъчката, паразитите и от застоялата храна, стимулирайки жлъчния канал да изхвърли отровните отпадни материали. Доказано е, че облекчава хронични чернодробни заболявания, като прочиства черния дроб. Коренът от ревен подобрява храносмилането и повишава апетита. Той също помага за зарастване на язви, облекчава смущенията в далака и дебелото черво, констипацията и помага в лечението на хемороиди и при кървене в горния храносмилателен тракт. Коренът от ревен съдържа вещество, наречено реин, което е много ефективно срещу Candida albicans, треска и възпаление.

Приет в малки количества, коренът има леко слабително действие и стимулира отделянето на жлъчка в червата. Приет в по-голямо количество, коренът създава тръпчива среда и има затягащ ефект, който намалява броя на диаричните изхождания. Той има очистващо въздействие върху състава на жлъчката, стимулира нейното отделяне и отстранява токсичните отпадъци като ликвидира застоя на храната. В резултат на това се прочиства черният дроб и намаляват хроничните проблеми.

Ревенът тонизира стомаха, подобрява храносмилането и повишава апетита. Това му въздействие съдейства за отстраняване нарушенията в дейността на дебелите черва и далака и помага при запек, хемороиди и кръвотечения в горната част на храносмилателния тракт. Поради слабителното си действие, той отстранява глистите от тялото. Ревенът стимулира заздравяването на раните, помага при раздуване на корема и разтваря тромбите. Използва се външно под формата на балсам или отвара за лечение на лъчеви изгаряния.

Турският ревен съдържа витамин А, много от витамините от В-комплекса, витамините С и Р. Той има високо съдържание на минерални вещества, включително калций, хлор, мед, йод, желязо, магнезий, манган, фосфор, калий, силиций, натрий, сяра и цинк. Коренът е силно кисел поради съдържанието на галиева, маликова, оксалова и танинови киселини. Галиевата киселина е едновременно възстановително и свързващо средство, а във ветеринарната медицина се използва за лечение на диарии. И галиевата, и маликовата киселина се използват за лечение на хора със застоял начин на живот, които имат повече проблеми във функционирането на черния си дроб от останалите хора. Те противодействат на киселите продукти, образуващи се при диспепсия. Маликовата киселина притежава собствен животворен кислород, който може да отнесе до която и да е нуждаеща се от кислород част на тялото. Таниновата киселина, превръщаща се в галиева киселина, тонизира и укрепва мембраните на лигавичните клетки. В случаите, когато препаратите от ревен се прилагат върху язви, високата концентрация на танини спомага за образуване на защитно покритие. Други основни съставки на корена от ревен са етерично масло, биофлавоноиди, пектин, смола и скорбяла.

Един от гликозидите (произвеждани от растенията вещества, които при хидролиза образуват захар и един или повече странични продукта), намиращи се в корена, наречен рейн, понастоящем е обект на особен интерес. Неотдавнашни изследвания, извършени в Източния изследователски център по медицина в Токио, Япония, показаха, че рейн забавя растежа на болестотворните бактерии в червата. Той има противотемпературно, противовъзпалително и противоболково действие.

Други изследвания, извършени през осемдесетте години на миналия век показаха, че екстрактът от корен на турски невен съдържа антибиотик, имащ противомикробен ефект.

В кои области на здравето е полезен Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл ?

Премахването на отровите подсилва имунната система, което може би е причината, поради която оджибуа се смята за ефективен при редица болести, сред които:

• Хипогликемия
• Проблеми с простата и уринирането
• Множествена склероза
• Фиброма
• Болест на Паркинсон
• Диабет
• Артрит
• Безплодие
• Синдром на хроничната умора
• Алергии

Оджибуа може да подобри състояния, свързани със стареенето. Ефектите могат да бъдат наблюдавани при антиокислителните и антидегенеративните процеси, които предизвиква.

Отзиви

Напишете отзив

OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл - подсилва имунитета, пречиства токсините, повишава енергията

OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл - подсилва имунитета, пречиства токсините, повишава енергията

Чай Оджибуа OJIBWA TEA CONCENTRATE (16oz) 437 мл Подсилва имунната система. Помага за прочистване на токсичните натрупвания и остатъчни вещества от тялото. Спомага за поддържането и засилването на отделните клетки и молекули. Повишава енергийните нива, помага при безсъние. Подобрява храносмилането, предотвратява и прекратява констипацията.

 

В следната категория има още 30 продукта: