Maximum Beta Glucan 400mg 60caps - Бета Глюкан - мощен имуностимулатор и антиоксидант Преглед отблизо

Maximum Beta Glucan 400mg 60caps - Бета Глюкан - мощен имуностимулатор и антиоксидант

6344

Нов продукт

Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps

Състав в две капсули: Чист Бета Глюкан (Бета 1,3 / 1,6 Глюкан) 400 мг.

Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно с храната, при необходимост до 4 капсули дневно Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Повече детайли

10 Артикула

27,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps Мощен имуностимулатор, активиращ макрофагите в имунната система. Убива чужди агенти и злокачествени клетки в организма. Силен антиоксидант и естествена бариера срещу свободните радикали. Подържа здравословни нива на холестерола и спомага за клетъчната активност. Ускорява възстановителните процеси.

Какво представлява Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps?

Maximum Beta Glucan е мощен природен имуностимулатор. Има свойството да поддържа холестерола в здравословните му стойности. От 40-те години насам изследователите проучват хранителните ползи от бета-глюкана. Извличани от разбитите клетъчни стени на маята, гъбите, ечемика и овеса, бета-глюканите са способни да поддържат здравословните стойности на серумния холестерол и да укрепват имунната система.

Бета-глюканът е безопасна, нетоксична и ефективна хранителна добавка за орално приложение. Продуктът на Supplement Spot е с най-високата доза Бета Глюкан– 400 мг. (няколко пъти по-висока в сравнение с другите продукти на пазара) и на най-добрата цена за опаковка спрямо тези милиграми.

Как действа Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps?

Бета Глюкан е силен имуностимулатор, активиращ най важните имунни клетки в тялото, известни като макрофаги. Те са отговорни за борбата с вирусите (вирусни и бактериални инфекции, ракови клетки и други потенциални патогени). Ускорявайки реакцията на макрофагите, Beta Glucan спомага тялото да произвежда по-бързо и повече антитела за борба с вирусите. Проучванията доказват, че този продукт не само оказва положителен ефект върху макрофагите, но и върху В-лимфоцитите и Т-клетките - естествените клетки убийци на чужди агенти и злокачествени образувания. В допълнение към тези важни функции бета-глюканът е ефективен антиоксидант и „чистач“ на свободните радикали.

Препоръчително е всеки да приема Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps превантивно.

Особено важен е при хора в напреднала възрастта (които имат отслабена имунна функция поради годините), лошо хранене, стрес, нездравословен начин на живот или изложени на вредни вещества от околната среда. Бета Глюкан ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система.

Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps има забележителната способност да поддържа здравословните стойности на холестерола и да спомага за намаляването нивата на „лошия“ холестерол (LDL).

Функции на макрофагите Макрофагите играят централна роля в задействането и поддържането на имунната система. Макрофагите са клетките, които разпознават, поглъщат и унищожават всички клетки, организми и субстанции, които не са естествени или желани за организма (бактерии, вируси, гъбички, мъртви или мутирали клетки и т.н.). Те също произвеждат голям брой цитокини, които стимулират цялостната функция на имунната система и производството на В- и Т-лимфоцити в костния мозък. Освен огромния апетит за токсини, който имат, макрофагите играят съществена роля за задействането и поддържането на имунния отговор. Когато чуждо тяло атакува организма, макрофагите се активират и настъпва верижна реакция, която мобилизира цялата имунна система.

От 60-те години насам са направени над 1000 научно-изследователски разработки за бета- 1,3/1,6-D глюкан. Изследвания, финансирани от престижни институти като американската администрация по храните и лекарствата (FDA), Харвард, Тулейн, Бейлор, Макгил, университетите на Калифорния, Дюк, Вашингтон, американския изследователски институт по радиология на въоръжените сили (Armed Forces Radiology Research Institute) и други институции разкриват изключителните имуноактивиращи свойства на бета-глюкана.

Доказано е, че Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps стимулира и модулира функциите на макрофагите.

Поддържайте силна имунна система Нашата имунна система държи ключа към здравето на целия организъм. Тя го защитава от вируси, бактерии, ракови заболявания, гъбички, паразити, и др. Представлява сложна мрежа от органи, която съдържа клетки, които разпознават и унищожават чуждите нашественици и зараждащите се злокачествени образувания.

Отзиви

Напишете отзив

Maximum Beta Glucan 400mg 60caps - Бета Глюкан - мощен имуностимулатор и антиоксидант

Maximum Beta Glucan 400mg 60caps - Бета Глюкан - мощен имуностимулатор и антиоксидант

Бета Глюкан Макс Maximum Beta Glucan 400mg 60caps

Състав в две капсули: Чист Бета Глюкан (Бета 1,3 / 1,6 Глюкан) 400 мг.

Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно с храната, при необходимост до 4 капсули дневно Опаковка: 60 капсули в контейнер.

В следната категория има още 30 продукта: