Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg Преглед отблизо

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg

Нов продукт

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg - Мощен имуномодулатор, подпомагащ производството на  естествени антитела. Укрепва и поддържа силна имунна система. Спомага за редуциране на страничните ефекти от химио и лъчетерапии, за възстановяването при вирусни и други заболявания. Благоприятен ефект върху черният дроб, панкреаса и при възпаления. Подобрява глюкозния толеранс. 

Повече детайли

10 Артикула

78,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg

BioBran MGN-3 се отличава с изключителна ефективност в поддържането на устойчива и мощна имунна система.

Изключително силен имуномодулатор, който засилва синтеза на  естествени антитела, укрепва и стабилизира  имунната система. Способства за намаляването на вторичните странични ефекти от лечението с  химио и лъчетерапии. Способства и за  възстановяването при прекарани вирусни, както и други клинични заболявания. въздейства благотворно на черният дроб, панкреаса от възпаления, а също така води до възстановяване на глюкозните отклонения /глюкозен толеранс/.

Състав:

 • MGN-3 Арабиноксилан - 250mg;
 • Микрокристална целулоза - 81mg;
 • Царевична скорбяла - 42.5mg;
 • Какао под формата на прах - 22.5mg;
 • Глицерол естери на мастните киселини - 22.5mg;
 • Декстрини - 13.5mg;
 • Трикалциев Фосфат - 9mg;
 • Силициев диоксид - 9mg.

Без съдържание на захар, подсладители с изкуствен произход, овкусители, оцветители и консерванти. Липса на съдържание на ГМО.

Употреба: За профилактика с цел нормално поддържане на здравето, както и при терапевтична профилактика приемът е в препоръчителни дози от 1000mg, което е равно на 4 таблетки дневно в за период от 1- 3 месеца. Препоръчително е терапията да се прилага на няколко периода през 6 месеца. 

За случаите в които се наблюдава висок имунен дефицит, както и за постигането на бързо възстановяване дозата е 1000mg – 2000mg дневно, което е равно на 4-8 таблетки. За хората, страдащи от рак, ХИВ инфекции, хепатит и др. дозата е 3000mg, равно на 12 таблетки дневно за период от 8 седмици- по 1000mg по време на всяко хранене, а след този период-  по 1000mg дневно.

За изредените случаи на  НК клетъчната активност или истинският ефект от приема, достига максимума след около 2 месеца прием с първите по-високи дози. През следващия период може да се премине на по- ниски дози с цел поддръжка. Бързината за достигане на максимума е в зависимост размера на дневния прием.

Опаковка: MGN-3 Арабиноксилан 50 таблети от 250 мг  в кутия.

BioBran MGN-3 е хранителна добавка, разработена от „Daiwa Pharmaceutical” в Япония през 1992 г. Работното име на продукта е MGN-3. Неговото производство се реализира при спазване на взискателните стандарти, разработени от:

 • Daiwa Pharmaceutical Co. Ltd;
 • Министерството на здравеопазването и социалните грижи в Япония;
 • Европейските хранителни стандарти;
 • Американските хранителни стандарти.

BioBran MGN-3  се произвежда в Япония , чрез процес, който е патентован и се състои в обработката на оризови трици, които се смилат предварително и влагане на ензими от Shitake (Шиитаке). Сместа съдържа уникален коктейл от гликонутриенти какъвто е  арабиноксиланът и още други съставки, които имат къси полизахаридни вериги и хемицелулозни компоненти. Именно тази структура на молекулярно ниво я отличава значително по ефективност в ползата за имунната система на фона на останалите хранителни добавки, предлагани на пазара. BioBran MGN-3 предоставя на тялото много добра  възможност за оптимизиране на собствените оздравителни механизми. Нещо повече, някои учени смятат, че BioBran MGN-3 е високо ефективен имуномодулатор на разположение в момента.

BioBran MGN-3 се препоръчва на болни от рак, в периодите преди започване, по време на провеждане и след проведена химио- и лъчетерапия, при хора с вирусни заболявания, като ХИВ, хепатит и др. BioBran MGN-3 води до значително намаление на  страничните и нежелани ефекти, произтичащи от проведени лечения с химио- и лъчетерапия, подобрява състоянието на пациентите, както и качеството и на живот в значителна степен. BioBran MGN-3 също притежава противовъзпалителни качества, подобрява глюкозния толеранс. Приемът му води до повишаване на функционалността на панкреаса и черният дроб. Тази хранителна добавка е целесъобразна и за вегетарианци. Тя не съдържа ГМО съставки. Клинично е удостоверено, че BioBran MGN-3  е изключително нетоксичен, дори при прием на много високи дози. Безопасен е за кърмачета и деца, като приемът трябва да бъде съобразен с телесното им тегло.

BioBran MGN-3  в помощ за силна имунна система?

Имунната ни система е обособена от NK, T и В – кръвни клетки, които представляват нейната армия. Те се придвижват в нашето тяло, като по пътя си разрушават милиони зловредни микроби, проникващи в тялото ни ежедневно. Освен това тези клетки се справят и инфектираните, както и анормални кръвни клетки. 

BioBran MGN-3 реализира гликонутреидна подръжка на белите кръвни телца, като така те постигат още по- добро качество на имунната функция. BioBran MGN-3  постига нарастване на НК клетъчната активност с 300% за период от няколко седмици, като за същия период може да увеличи Т и Б клетъчната активност с 200 и съответно 150% . Приемът на BioBran MGN-3 води до значително съживяване на продуктивността на организма в производството на естествените антитела, а също и на други съставни части на имунната система. Това е от своеобразно значение, знаейки, че имунната система се понижава с увеличаването на възрастта.

BioBran MGN-3 съхранява ефективността си дори след удължен цикъл на прием, т.е.  не се отчитат резултати на намаляване на въздействието му след време, което важи за повечето хранителни добавки.

BioBran притежава висока абсорбационна способност. Той напълно нетоксичен. в крайният му продукт не се отчита съдържанието на гъбата, което го прави достъпен за прием от хора с доказана непоносимост към гъби. ВАЖНО! Не се комбинира с едновременен прием на имуносупресанти.

BioBran MGN-3 се препоръчва при:

- склонност от чести грипни, простудни и други състояния;

- за хора, подложени на антибиотични, химио- и лъче- терапии, както и  други терапии, които могат да доведат до отслабване на имунитета;

- при хронична умора;

- за хората в напреднала възраст, като превенция през есенно - пролетния грипен сезон;

- за страдащи от отпадналост и мигрена;

- при хепатити;

- СПИН, ХИВ;

- рак;

- всички заболявания, които се влияят от цялостния имунитет.

BioBran MGN-3 се препоръчва за прием превантивно, като така се намалява риска от заболявания, както се и обуславя и цялостното укрепване на организма.  За целта е нужно да се провежда едномесечен курс на прием -  два пъти годишно.

ЗА СТРАДАЩИ ОТ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е НУЖНО И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ТОЗИ ПРОДУКТ ДА СЕ ПРИЕМА ЕДНОВРЕМЕННО С CANELIM (PING XIAO)ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОСТИГНЕ МАКСИМАЛНО ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ.  

Отзиви

Напишете отзив

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg

Имуномодулатор BioBran MGN-3 таблети 250mg - Мощен имуномодулатор, подпомагащ производството на  естествени антитела. Укрепва и поддържа силна имунна система. Спомага за редуциране на страничните ефекти от химио и лъчетерапии, за възстановяването при вирусни и други заболявания. Благоприятен ефект върху черният дроб, панкреаса и при възпаления. Подобрява глюкозния толеранс. 

В следната категория има още 30 продукта: