PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps - уголемява бюста, спомага при менопауза, забавя стареенето Преглед отблизо

PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps - уголемява бюста, спомага при менопауза, забавя стареенето

5824

Нов продукт

Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps  Фитоестрогените, съдържащи се в билката подпомагат и стимулират развитието на тъканите на гърдите, специално тяхното уголемяване и стягане. Спомага при проблеми по време на менопаузата (горещи вълни и нощно изпотяване). Забавя стареенето и появата на бръчки. Съдейства за по-гладка кожа на лицето, здрави нокти и коса.   

Повече детайли

9 Артикула

31,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps  Фитоестрогените, съдържащи се в билката подпомагат и стимулират развитието на тъканите на гърдите, специално тяхното уголемяване и стягане. Спомага при проблеми по време на менопаузата (горещи вълни и нощно изпотяване). Забавя стареенето и появата на бръчки. Съдейства за по-гладка кожа на лицето, здрави нокти и коса. Оказва ефект при акне, пъпки и псориазис. Повишава сексуалното желание.

Съставки в доза: Пуерария Мирифика 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.
Употреба: Вземайте по 2 капсули дневно. 1 сутрин и 1 вечер с чаша топло мляко, за да помогне на усвояването или според предписанието на лекар.
Опаковка: 100 капсули в контейнер

Какво е Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps ?

Пуерария мирифика, известна още като Квао круа (Kwao Krua), е корен, който се открива в Северен и Североизточен Тайланд и Мианмар. В Тайланд се смята, че растението квао круа е подмладяваща адаптогенна билка и се използва отдавна в народната медицина. Въпреки, че названието квао круа се използва за няколко вида растения с корен грудка, то категорично се идентифицира като пуерариа мирифика през 1952 г., от която е изолирана един необикновен естрогенен фенол мироестрол. Съществуват два вида корена квао круа – бял и червен. Белият крао круа е билка, използвана от жените, а червеният крао круа е билката, използвана от мъжете. Белият крао круа има висока концентрация на фитоестрогени, докато червеният крао круа съдържа естествения хормон алдостерон.

Как действа Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps ?

Пуерария мирифика не само подхранва добре женския организъм, но ускорява процесът на уголемяване на гърдите и има способността да поддържа трайно увеличения размер. Тя е чудесен избор при проблеми по време на менопаузата. Също така подхранва гърдите, тяхната твърдост и деленето на клетките. Пуерария мирифика е истински „мултифункционално” растение, което работи отлично, когато се приема правилно. Тялото ще се чувства по-младо, енергично и здраво. Кожата ще бъде красива, в отлично състояние, подхранена с хранителни вещества, гладка и еластична.
Пуерария мирифика не е само за уголемяване на гърдите и за стягането им. Тя също допринася за по-здрава кожа. Подходяща е за жените, които страдат от всякакъв вид кожни проблеми. Косата расте по-бързо и по-здрава след 3-8 седмици ежедневна употреба. Скалпът ще се чувства като „прероден”. Първите признаци на действието са забелязва при кожата. Кожата на лицето се омазнява по-малко и става по-еластична – това обикновено се случва между 10 и 30 дни. Тогава и гърдите започват да се стягат благодарение на чудодейното действие на пуерария мирифика. Тя не само подхранва женския организъм, но и ускорява процеса на уголемяване на гърдите. Пуерария мирифика има способността да поддържа трайно увеличения размер на гърдите. Фитоестрогените подпомагат и стимулират развитието на тъканите на гърдите.

Защо да използвате Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps ?

Соята и люцерната имат много по-ниско ниво на фитотоестрогени в сравнение с пуерария мирифика, като много учени подчертават, че тези вещества имат силен анти-раков ефект относно рак на гърдата, на простатна жлеза, карцином на дебелото черво, противодействат на остеопорозата, а също така и на кардиоваскуларната болест, чрез силното редуциране на холестерола в кръвта; противодействат и на синдрома- менопауза.
Фито-естрогените в пуерария мирифика са с по-голяма концентрция и значително по-висока ефективност в сравнение с всички други растения съдържащи фитоестрогени. Поради това отличително качество се е наложило биотехнологичното приложение на тази билка. Високото съдържание на изофлавони има силно противораково действие. След дългогодишен подбор на вида, обогатен с високо съдържание на изофлавони, са селектирани най-важните фитоестрогени в пуерария мирифика. Растението се отглежда в плантации, за да се гарантира уникалната полза от фито-естрогените. Фитоестрогените и особено обогатените изофлавони в пуерария мирифика се съдържат в най-подходящо съотношение само в този селектиран вид. Ако се приема в правилна дозировка, подбраният вид ще поддържа здравословни женските характеристики, костната структура, сърдечно - съдовата система, вида на бюста и кожата при жените, а също така правилната функция на простатна жлеза при мъжете. Учените изследвали селектирания вид препоръчват на жените, които имат липса на ендогенен естроген, включително на жените в менопауза, а също така и на зрели мъже, които вече са изправени пред възрастови проблеми, да приемат редовно пуерария мирифика, за да се почувстват по-млади и тонизирани.

ТОКСИКОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ

Серия проучвания, включващи гръдни клетъчни линии и активността на Pueraria mirifica инвитро, са изпълнени от Медицинския Факултет към Университета в Атланта, Джорджия, САЩ и Отдела по акушерство и гинекология в медицинския колеж в Тайланд. Резултатите от тези изследвания показват, че екстрактът от корените на пуерария мирифика има силни анти-естрогенни свойства срещу агресивни клетъчни ракови линии инвитро, особенно пролиферативен естрогенен рецептор - положителен (ER+) и линии на рак на гърда ТА (T47-D, MCF-7 и ZR-75-1. Пуерария мирифика стимулира фиброобластите в нормалните гръдни клетки и спира естроген -зависимите гръдни ракови клетки. Според проучване, проведено в Университета "Сент Мериън", Токио, от д-р Курамоши и д-р Смиташири, във връзка предварителното изследване на пуерария мирифика, 50 здрави японски жени на възраст от 20 до 49 години са приемали между 100 и 800 mg екстракт от корена на растението. Не е докладвано за ненормална, тежка, остра или пропусната менструация. Не са наблюдавани никакви странични ефекти.

ТЕСТОВЕ С ПУЕРАРИЯ МИРИФИКА

Има доклади от британски учени за изпитване ефектите на миостерол - ключовото вещество в тази билка, в подложени на овариектомия и преждевременно развити женски плъхове. Резултатите доказват естрогенните ефекти на това вещество, което означава, че животинския и дори човешкия естроген могат да бъдат заместени от фитоестрогени.

ЕФЕКТ И ДЕЙСТВИЕ НА ФИТОЕСТРОГЕНИТЕ

КАКВО Е ЕСТЕСТВЕН ФИТОЕСТРОГЕН?

Терминът "естествен" може да се отнесе до произхода на хормона. Или по-точно това означава, че фитоестрогенът е естествен за тялото на жената и неговата химична структура е идентична със структурата на хормона естроген, произвеждан от човешкият организъм. Те са био-идентични, което означава, че тялото на жената ги разпознава точно така, както ако ги беше произвел нейният организъм. Те не се третират като "външни" молекули и организмът може да ги използва правилно, като нежеланите странични ефекти са елиминирани!

При жените, на които организма не произвежда достатъчно количество естроген, се наблюдава недоразвит бюст. С напредване на възрастта производството на естроген намалява и това е причината за увисване на гърдите.

Стимулирането на естрогенните рецептори с фитоестроген може да уголеми женските гърди до 150%.

Точно както хормона е необходимо да бъде "био-идентичен" за да бъде естествен, той също трябва да се приема и в естествени пропорции. Терминът "естрогени" в действителност има отношение към няколко хормона - естриол, естрон и естрадиол, които са естествени за тялото на жената . Докато е млада, всяка жена ги произвежда в определени количества. Когато тялото забави производството на тези естрогени, те не само би трябвало да се заменят, но да се заменят в естествени количества.

Отзиви

Напишете отзив

PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps - уголемява бюста, спомага при менопауза, забавя стареенето

PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps - уголемява бюста, спомага при менопауза, забавя стареенето

Пуерария Мирифика PUERARIA MIRIFICA 500mg 100caps  Фитоестрогените, съдържащи се в билката подпомагат и стимулират развитието на тъканите на гърдите, специално тяхното уголемяване и стягане. Спомага при проблеми по време на менопаузата (горещи вълни и нощно изпотяване). Забавя стареенето и появата на бръчки. Съдейства за по-гладка кожа на лицето, здрави нокти и коса.   

В следната категория има още 14 продукта: