Maximum Prostate - за здрава простата, намалява възпалението Преглед отблизо

Maximum Prostate - за здрава простата, намалява възпалението

6399

Нов продукт

Просатата макс Maximum Prostate

Повече детайли

10 Артикула

29,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Просатата макс Maximum Prostate Хранителна добавка Maximum Prostate - Спомага за нормалното функциониране на простатната жлеза, облекчава при възпаления, предпазва от доброкачествено увеличение, поддържане на здравословното и състояние. Приложение при онкологични заболявания.

Ракът на простата е вторият в класацията на раковите заболявания, причиняващи смърт, след рака на белите дробове. Почти 90% от рака на простатата протича, без да бъде открит до момента, в който е нелечим и е достигнал лимфната система. До 50-годишна възраст 35% от мъжете имат ракови клетки в простатата.

Шансовете да имате проблеми с простата до 60-годишна възраст са 2 към 1. До 65 години повечето мъже имат увеличена простата. Първият знак са уринирането през нощта и трудностите при уриниране. Буквално 97% от всички мъже ще бъдат застигнати от проблеми с простатата през своя живот.

Просатата макс Maximum Prostate Увеличена простата, Лечение на простата и възстановяване на сексуалната виталност по естествен начин.

Повечето проблеми с уринирането и сексуалната функция са причинени от естественото нарастване на вашата простата. Когато остарявате, не съществува начин да спрете увеличаването на простата. Maximum Prostate™: подобрява здравния статус на простата и помага при преодоляването на болестите на простата, без да се преминава през употребата на опасни лекарства. По-мощен от Saw Palmetto (Нискорастяща палма).

Просатата макс Maximum Prostate ще ви защити от рак на простата и може да ви помогне да преодолеете рака на простата без да трябва да преминете през употребата на опасни лекарства, изтощителна и опасна операция, химио или лъчетерапии, които да увредят вашите тъкани.

Просатата макс Maximum Prostate може да:

Облекчи симптомите на доброкачествената хипертрофия на простата (увеличена простата при мъжете) · Усили струята при уриниране · Ограничи никтурията (честите разходки до тоалетната през нощта) · Предотврати по-нататъшното увеличавана на простата · Намали силата на позивите за уриниране през деня · Помогне да избегнете хирургическо или лъчево лечение на простата · Намали холестерола · Подсили имунитета · Намали възпаленията · Пребори някои видове рак

Просатата макс Maximum Prostate е един от малкото предлагани днес на пазара бета-ситостероли.

Всяка капсула от продукта съдържа 300 мг. Бета ситостерол. Бета-ситостеролът е „чудото за простата от природата”. Безусловно ви гарантира значително облекчаване до 60 дни или дори по-малко. Това е активна съставка в плодовете на соу палмето (Saw Pаlmetto). Всяка капсула Maximum Prostate съдържа 2000 пъти повече oт тази активна съставка в себе си в сравнение с капсулите соу палмето.

Ползите от Beta-Sitosterol са следните:

Контролира нивото на холестерола

През последните три десетилетия стана известно, че бета-ситостеролът намалява нивото на холестерола. Неговата химическа прилика с холестерола му позволява да блокира абсорбирането на холестерола посредством конкурентно инхибиране. Въпреки че бета-ситостеролът не се усвоява добре от тялото (5-10%), когато се приема с холестерол, той успешно блокира усвояването на холестерола и води до по-ниски серумни нива на холестерола. Бета-ситостеролът също така подобрява липопротеиновиете профили (HDL, LDL).

Укрепва здравето на простатата

В предотвратяването и лечението на проблеми с простатата, като доброкачествена хиперплазия, билки като екстракт от соу палемто, пигеум африканум, гръцка коприва и тиквени семки, се препоръчват.

Противораков ефект

Бета-ситостеролът противодейства на рака. Намалява растежа на простатата у мъжа и колониите на раковите клетки. Противодейства също на лимфоцитната левкимия. Оказва се, че храна, богата на плодове и зеленчуци, до известна степен предотвратява рака. Соята е великолепен източник на протеини, които също намаляват риска от рак. Бета-ситостеролът е едно от ключовите съединения, което пресича образуването на ракови клетки.

Подсилва имунната система

Бета-ситостеролът може да даде сила на състезаващите се атлети, които често страдат от имуносупресия и слаб имунен отговор по време на напрегнатите тренировки и състезания. Бета-ситостеролът не само че подкрепя имунната им система, но и увеличава лимфоцитнтата пролиферация и активността на NK-клетките. Това е особено полезно за хора, които се натоварват физически, неразположени са или се възстановяват от болест.

Нормализира кръвната захар

Бета-ситостеролът нормализира кръвната захар и нивата на инсулин при диабет от тип II, като стимулира освобождаването на инсулин в среда на нестимулиран глюкозен концентрат и задържа глюкозо-6-фосфатаза.

В черния дроб ензимът глюкозо-6-фосфатаза е основният път за превръщане на диетичните карбохидрати в кръвна захар. Глюкозо-6-фосфатаза дефосфоризира глюкозо-6-фосфат, за да произведе свободна D-глюкоза. Свободнта D-глюкоза минава в кръвта, като по този начин повишава нивата на кръвната захар. Намаляването на нивата на кръвната глюкоза чрез намаляване на глюкозо-6-фосфатазата помага за отлагането във времето на диабета, предизвикан от напредването на възрастта.

Други предимства на бета-ситостерола

Бета-стиостеролът притежава способността на облекчава възпаления, лекува язва, повишава тоновете на плода и облекчава спазми. Притежава противовирусни, антибактериални и противогъбични агенти.

Отзиви

Напишете отзив

Maximum Prostate - за здрава простата, намалява възпалението

Maximum Prostate - за здрава простата, намалява възпалението

Просатата макс Maximum Prostate

В следната категория има още 30 продукта: