NONI JUICE Organic 946 ml - стимулира метаболизма и регенерирането на клетките Преглед отблизо

NONI JUICE Organic 946 ml - стимулира метаболизма и регенерирането на клетките

5766

Нов продукт

10 Артикула

44,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml Силен антиоксидантен и имуностимулиращ ефект. Стимулира обмяната на веществата и регенерирането на клетките. Повишава енергията и физическата издръжливост. Подобрява мозъчната дейност и концентрацията. Оказва превенция срещу ракови заболявания. Подкрепя храносмилането и подпомага по-доброто усвояване на хранителните вещества. Укрепва кожата и косата.

Съставки: Сертифициран органичен сок от Нони (от Таити) в доза от 30 мл. (2 супени лъжици) 12 000 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 супени лъжици дневно (30 мл.) на празен стомах, за предпочитане сутрин или според предписанието на лекар.

Опаковка: 946 милилитра в контейнер.

Какво е Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml?

Нони (Morinda Citrifolia) е храст или малко дърво без прецедент в растителния свят. Родината му е Полинезия в Тихия океан, Таити, Хавайските острови, Карибските острови. Наричат го "кралица на плодовете", заради изключителните му възможностите за защита на имунната система. Нони расте в сенчести гори, както и в отворени места на скалисти и песъчливи почви. Достига зрялост на 18 месеца и след това дава плодове всеки месец през цялата година. Открива се на вулканични терени или сформирани от лава брегове. Екстрактът от плод на Нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Други активни вещества, които се съдържат в нони са: ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал.

В Полинезия се използва в народната медицина още от древността. Счита се за свещено растение поради многостранното му оздравяващо действие върху човешкия организъм и като мощен източник на енергия.

Сокът от Нони съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin, което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества от храната. По този начин оздравява организма, намалявайки недостига на вещества. Засилва имунната система и подобрява обмяната на веществата. Може да бъде употребяван от деца и възрастни.

Сертифицираният органичен сок от нони на BIOVEA осигурява 12 000mg 100-процентов чисто органично нони от Таити в доза от 30ml.

Защо да приемаме Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml?

Една от най-важните съставки на Нони - Damnacanthal, способства образуването на т.нар. Т- и В- клетки и за формирането на оптимално равнище на лимфоцити и фагоцити. Служи като своеобразен надзирател при процеса на делене на клетките и тъканите и не позволява те да се из­родят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните еле­менти, ксеронин и проксе­ронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усил­ват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в подтискане на болката и подобряване на настроени­ето. Освен това ксеронинът активира противовъзпалителните механизми на организма, има антиалергично действие и усилва съпротивителни­те му способности срещу бактерии и вируси. Веществото скополетин подпомага функционирането на епифизата, увеличава нивото на серотонин и мелатонин, като по този начин предпазва от колебания в настроението и оказва благоприятно въздейс­твие по отношение на адаптацията на организма, към измененията на денонощния цикъл.

Съвкупността от специални активни вещества, съ­държащи се в сока от Нони увеличават взаимодействието между клетките, като по този начин усилват способността им да регене­рират. Нони притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защит­ните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Как действа Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml?

Сокът от Нони е уникален с количеството и качеството на съдържащите се в него витализиращи вещества. Голямото съдържание на ксеронин активира и подсилва регенериращите сили в тялото.

Нони съдържа още много други активни съставки като антрахинон (стимулира храносмилането), димнакантал (задържа развитието на ракови клетки), скополетин (регулира кръвното налягане), сеторонин (действа антидепресивно), полизахариди, микроелементи и витамини. Сокът от Нони има много широк спектър от действия, трудно е да се опишат с няколко думи, затова бихме ги обобщили по следния начин:

• Хармонизира клетъчната обмяна, обмяната на веществата, невроендокринната и нервната системи

• Регенерира клетките;

• Подтиска развитието на раковите клетки;

• Усилва имунната система, чрез стимулирането на макрофаги, лимфоцити и Т-клетки;

• Притежава стимулиращ и болкоуспокояващ ефект;

Обичайните здравословни ползи от сока нони са:

• Подобряване на мозъчната дейност и концентрацията

• Повишаване на енергията

• Увеличавана не физическата издръжливост

Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml може също да окаже благотворно въздействие върху следните системи в организма:

Имунитет: Подкрепя естествената способност на имунната система да се бори с болестите и инфекциите.

Кръвообращение, тъкани и клетки: сокът от нони е изключителен антиоксидант, който помага на организма да се освободи от вредните свободни радикали. Той също увеличава енергийните нива.

Храносмилане: Сокът от нони подкрепя храносмилането и подпомага по-доброто усвояване на хранителните вещества на клетъчно ниво.

Кожа и коса: Сокът от нони съдържа компоненти, които са особено важни за кожата и косата. Той също помага за пренасянето на полезни вещества до кожата.

Сертифицираният органичен сок от нони на BIOVEA е богат на проксеронин, скополетин, полизахариди. Съдържа естествени витамини, минерали, ензими, антиоксиданти, хранителни фитовещества и биофлавоноиди.

Нони Органичен сок NONI JUICE Organic 946 ml Помага при болки и други неразположения, като:

· вирусни и бактериални инфекции

· диабет

· за регулиране на кръвното налягане

· хепатит

· тумори, кисти

· безплодие, менструални болки, запушени маточни тръби, кисти на яйчниците

· артрит и ставни болки

· остеопороза и фрактура на костите

· астма, синузит, кашлица, катар, бронхит

· регулира теглото

· мигрена и главоболие

· депресия

· болести на простатата

· пърхут и косопад /външно и вътрешно/

· изгаряния /външно и вътрешно/

· ужилване и ухапване от насекоми/външно и вътрешно/.

Напоследък се съобщава за отлични резултати при проблеми на черния дроб, бъбреците, пикочния мехур, дебелото черво.

Странични ефекти:

Медикаменти и 100% сок Нони: Сокът Нони усилва действието на практически всички лекарства с изключение на тези които отслабват функциите на имунната система. След химиотерапия се препоръчва да се пие сок в големи количества за да бъде възтановена имунната система и да се изведат токсичните продукти от клетките. Не е желателно сока да се приема едновременно с лекарства. Препоръчва се приемането на лекарствата да става 15-20 мин след приемането на сока. Бременни и кърмачки да го употребяват само след консултация с лекуващия лекар.

Отзиви

Напишете отзив

NONI JUICE Organic 946 ml - стимулира метаболизма и регенерирането на клетките

NONI JUICE Organic 946 ml - стимулира метаболизма и регенерирането на клетките

В следната категория има още 30 продукта: