GARLIC (Organic) 600mg 60 табл - за здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие Преглед отблизо

GARLIC (Organic) 600mg 60 табл - за здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие

6404

Нов продукт

Органичен чесън GARLIC (Organic) 600mg 60 табл Поддържа здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие. Понижава общия холестерол (но увеличава добрия холестерол HDL-тип). Произвежда повече клетки „естествени убийци” в кръвта, които се борят с инфекции, тумори и бактерии. Подобрява кръвообръщението. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци. Понижава кръвното налягане.  

Повече детайли

9 Артикула

27,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Органичен чесън GARLIC (Organic) 600mg 60 табл Поддържа здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие. Понижава общия холестерол (но увеличава добрия холестерол HDL-тип). Произвежда повече клетки „естествени убийци” в кръвта, които се борят с инфекции, тумори и бактерии. Подобрява кръвообръщението. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци. Понижава кръвното налягане. Помага за регулиране на стомашната функция.

Съставки: Органичен чесън 600 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 таблетка два пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер

Какво представлява Органичен чесън GARLIC (Organic) 600mg 60 табл?

Чесънът е вид зеленчук от семейство Лукови. Съществуват исторически доказателства, че чесънът се е използвал както за кулинарни, така и за медицински цели. От хилядолетия различни култури използвали чесъна. Смята се, че той може да предотврати болести като атеросклероза, висок холестерол, повишено кръвно налягане и рак.

Какви са научните доказателства в подкрепа на чесъна?

Изследване на Силаджи и Нейл (1994 г.), доказва, че допълнителният прием на чесън играе съществена роля в лечението на високия холестерол. Най-голямото проучване досега се провежда в Германия – 261 пациенти от 30 общи практики приемат или таблетки с чесън на прах, или плацебо. След 12 седмици нивата на холестерола в групата, лекувана с чесън, спаднали с 12%, а триглицеридите - със 17% повече в сравнение с групата, приемаща плацебо.

Други изследвания (д-р Д. Сорана и д-р А. Дас, болница „Челси и Уестминстър”, Лондон), разкриват, че чесънът може да помогне за увеличаване на теглото на новородените. Учените стигат до заключението, че приемането на стандартизирани таблетки чесън през целия период на бременност намалява риска от такъв тип усложнения при раждането.

Как действа Органичен чесън GARLIC (Organic) 600mg 60 табл?

Противораково действие: Проучвания върху прираста на населението показват, че редовното консумиране на чесън намалява риска от рак на хранопровода, стомаха и дебелото черво. Това отчасти се дължи на способността на чесъна да пречи на образуването на канцерогенни съединения. Чесънът и неговите серни съединения възпрепятстват растежа на различните видове рак – особено рака на гърдата и на кожните тумори.

Въздействия върху кръвообращението: Повече от 250 публикации сочат, че чесънът укрепва сърдечно-съдовата система. Той може да намали нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, да възпрепятства слепването (агрегацията) на тромбоцитите и да увеличи фибринолизата, която води до забавяне на съсирването на кръвта. Чесънът притежава умерен антихипертоничен ефект и антиоксидантни свойства.

Противомикробно действие: Чесънът има противомикробно, противовирусно и противогъбично действие. Противодейства и на някои чревни паразити. Чесънът притежава приблизително 1% от силата на пеницилина срещу определени видове бактерии. Това означава, че той не е заместител на антибиотиците, но може да окаже помощ срещу някои бактериални инфекции. Чесънът спира размножаването на гъбичката Candida albicans, причиняваща кандидоза, и дава дългосрочни добри резултат при повтарящи се гъбични инфекция.

Високо кръвно налягане: Чесънът се разглежда като едно от най-ефективните средства за понижаване на кръвното налягане. Налягането и напрежението спадат, тъй като той има способността да отслабва спазмите на малките артерии. Също така забавя пулса и променя сърдечния ритъм, облекчава симптоми като замайване, задъхване и образуване на газове в храносмилателната система. Средна доза от 2 до 3 капсули на ден понижават значително кръвното налягане.

Нарушения в храносмилателната система: Той е една от най-полезните храни за храносмилателната система. Упражнява благотворно въздействие върху лимфата, помага за елиминиране на вредните отпадни вещества в тялото. Стимулира перисталтиката и отделянето на храносмилателни сокове. Чесънът има антисептичен ефект и е отлично лекарство срещу инфекциозни заболявания и възпаления на стомаха и червата. Той е отлично средство за прочистване от глисти. Облекчава различните форми на диария. Проблеми като колит, дизентерия и много други чревни неразположения могат успешно да се лекуват със свеж чесън или чесън на капсули.

Кожни възпаления: Чесънът се прилага успешно при различни кожни възпаления. Външното приложение на чесъна помага за изчистване на кожата от петна, пъпки и циреи. Оздравителният процес може да се подпомогне по-нататък чрез орален прием на чесън за пречистване на кръвта, за да се гарантира дълготрайно изчистване на кожата. Редовен прием на 3 капсули чесън на ден ще помогне за бързото премахване на малки кожни инфекции.

Магарешка кашлица: Чесънът е отлично средство срещу магарешка кашлица. Трябва да се приема по-често, ако пристъпите на кашлицата са многократни и силни.

Антибиотично действие: Съставките на чесъна притежават антибактериални и притовогъбични свойства. Чесънът може да помогне за отблъскване на всякакви видове инфекции, включително тези на белите дробове, пикочния мехур, вагината, както и настинка и грипа. Чесънът е практично лекарство и за вътрешно, и за външно приложение за лекуване на гъбични и бактериални кожни инфекции.

Отзиви

Напишете отзив

GARLIC (Organic) 600mg 60 табл - за здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие

GARLIC (Organic) 600mg 60 табл - за здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие

Органичен чесън GARLIC (Organic) 600mg 60 табл Поддържа здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие. Понижава общия холестерол (но увеличава добрия холестерол HDL-тип). Произвежда повече клетки „естествени убийци” в кръвта, които се борят с инфекции, тумори и бактерии. Подобрява кръвообръщението. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци. Понижава кръвното налягане.  

В следната категория има още 30 продукта: