D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3 Преглед отблизо

D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3

CV0178

Нов продукт

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3 Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменциямножествената склероза, различни психични заболявания,  някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

На кого препоръчваме D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3?

Съгласно някои оценки 70 процента от хората страдат от дефицит на витамин D. Човешкият организъм синтезира по-голямата част от витамин D с помощта на слънчевите лъчи. Ние екстрахирахме активното вещество в D-drops, витамин D3, от масло от черен дроб на риба - треска и добавихме натурални аромати. Дозирането му е лесно и може да се смесва с храна или напитка. Течната му форма осигурява витамин D за цялото семейство.

Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:

  • слаби кости,
  • чести костни фрактури,
  • чести инфекции,
  • дихателни инфекции,
  • сезонна депресия,
  • мускулна слабост.

Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.

Според научни изследвания, 41 процента от населението в нашата климатична зона е засегнато от недостиг на витамин D дори и през слънчевите летни месеци?

Отзиви

Напишете отзив

D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3

D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3

D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3

Дозировка: Препоръчителна, профилактична доза - 1 до 3 капки дневно

Съдържание: 30 µg Витамин D3
D-drops (30 мл.) Течен, натурален витамин D3

В следната категория има още 30 продукта: