CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазис Преглед отблизо

CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазис

5116

Нов продукт

Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules За здрави кости и зъби. Усвоява се по-добре от другите форми на калций. Предпазва от остеопороза. Необходим за правилното кръвосъсирване и функциите на мускулите. Срещу алергии, екземи и псориазис. Подпомага предаването на нервните импулси. Намалява киселините в стомаха и понижава кръвното налягане.Оптимално усвояема форма на калций.   

Повече детайли

7 Артикула

27,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазис

Балансиран минерален комплекс от ново поколение, съдържащ високо биодостъпен хелатиран калций и форми на важни минерали, микроелементи, витамини и биологично активни вещества, които участват в усвояването на калция и нормализирането на минералната обмяна.

Калцият и човешкото здраве

Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазисДнес, дори и малкото дете знае, че калцият е от съществено значение за нашето тяло поради неимоверно многото информация за него, която ни залива от всякъде.

Повечето хора знаят, че се различават две групи минерали, които са изключително необходими за човека. Едната група се състои от макронутриенти, другата – от микроелементи. По названието може да се направи правилното заключение, че първата група минерали, необходими на човешкото тяло е в сравнително големи количества, а втората- обратно, в малки дози. Калцият е микроелемент, който попада в първата група.  Той играе водеща роля в метаболизма на веществата в човешкото тяло и е незаменим. Калцият оказва влияние на много жизнени процеси. Преди всичко, калцият е основата на костите, косата, зъбите и ноктите.

Купете Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules на Bioveaсрещу остеопороза, алергии и псориазис

Калцият играе важна роля за съкращаването на сърдечния мускул, миокарда. От него зависи правилната работа на сърцето, от където и кръвното налягане, пулса и други показатели, които са зависими от количеството на калций в организма. В допълнение, калцият, участва активно в работата на централната нервна система и има благоприятен ефект върху процеса на смилането на храната. Въз основа на гореизложеното,   лесно може  да се разбере до колко сериозно нарушение може да доведе  недостигът на калций в организма. Тези нарушения включват нарушаване на структурата на костите и зъбите, чупливи нокти, затлъстяване, нарушения на нервната и сърдечната дейност, появата на алергии, влошаване на състояния при псориазис и т.н.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Bio Хранителни добавки - Max Bio Life

На  каква възраст трябва да се тревожим за евентуална липса на калций в организма. Твърди се, че някъде около  40 години при хората започва остеопорозният процес, т.е. поява на заболяването остеопороза, което е свързано изключително с  недостига  на калций. За съжаление, този процес реално няма нищо общо с възрастта и не зависи от нея. Недостиг на калций може да бъде установен и при много по- млади индивиди, даже и при новородени. Първо, поради факта, че майката по време на бременността не е приемала достатъчно количество калций. Недостиг на калций може да се развие във всяка възраст,   поради факта, че в диета  е липсвал този минерал.

Повечето хора с увеличението на възрастта започват да страдат от дефицит на калций. При жените този дефицит е пряко зависим от понижаването на нивата на естроген, което предизвиква ускоряване на процеса на извличане на калций от костите. Поради тази причина, ако се наложи отстраняване на  матката и яйчниците, без значение на каква възраст, се наблюдава състояние на влошаване на костите.

Често се среща остеопороза  и при деца, проявяваща се като правило с нарушение на позата, която може да премине в  сколиоза с времето. Всяко дете с нарушена поза изпитва недостиг на калций в организма.

Микро-  и макроелементите в този комплекс подкрепят сложните физиологични функции на костите, като същевременно целят предотвратяването на образуване на калцификати (калциеви отлагания) в кръвоносните съдове, бъбреците, при възпалителни процеси в меките и хрущялни тъкани (ставите, между прешленните дискове).

Показания за прием на Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules:

Корекция на диетата и допълване на недостига на основни макро- и микроелементи и калций, на първо място. Той е показен за профилактика калциево дефицитни състояния. Също се препоръчва при висок физически и психо-емоционален стрес. Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules поддържа сърдечно-съдовата и имунната системи, както и опорно-двигателния апарат. 

Съставки в 6 капсули: Calcium (from MCHA) 1000mg; Magnesium (magnesium citrate) 600mg; Phosphorus (from MCHA) 480mg; Vitamin C (ascorbic acid) 200mg; Vitamin D (cholecalciferol) 400IU; Vitamin K (phytonadione) 100mcg; Thiamin (Vitamin B1) 5mg; Zinc 10mg; Copper1mg; Manganese 5mg; Boron 3mg; Glucosamine HCl 300mg; Microcrystalline Hydroxyapatite (MCHA) Complex 4000mg; Protein (from MCHA) less than 1g. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1-6 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Отзиви

Напишете отзив

CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазис

CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules -остеопороза, алергии и псориазис

Калциев комплекс CALCIUM COMPLEX (MCHA) 120 Capsules За здрави кости и зъби. Усвоява се по-добре от другите форми на калций. Предпазва от остеопороза. Необходим за правилното кръвосъсирване и функциите на мускулите. Срещу алергии, екземи и псориазис. Подпомага предаването на нервните импулси. Намалява киселините в стомаха и понижава кръвното налягане.Оптимално усвояема форма на калций.   

В следната категория има още 30 продукта: