VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets - мощен антиоксидант и имуностимулатор Преглед отблизо

VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets - мощен антиоксидант и имуностимулатор

5165

Нов продукт

Състав: Vitamin C (ascorbic acid) 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 или повече таблетки дневно, като се държи под езика до пълната и абсорбция или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 сублингвални таблетки в контейнер

Повече детайли

10 Артикула

25,50 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets - мощен антиоксидант и имуностимулаторVITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets със забавено освобождаване. Мощно антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Влияе благоприятно на зъбите, венците, костите, косата. Подкрепя здравословната функция на мозъка и сърдечно-съдовата система. Укрепва кръвоносните съдове. Спомага за зарастването на рани, натъртвания и изгаряния. Важен за правилното функциониране на надбъбречната жлеза и производството на колаген. Подпомага усвояването на витамин Е и желязо. Забавя процесите на стареене и спомага за добро настроение.

Какво представлява Удължено освобождаване VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets?

Благодарение на формулата за продължително освобождаване получавате постоянен ефективен поток от хранителни вещества за максимална защита срещу свободните радикали. Тази формула също така щади вашия стомах.

Витамин С е изключително многостранно хранително вещество, укрепващо здравето, което въздейства на целия организъм. Той е още познат като аскорбинова киселина. Витамин C е водноразтворим и е незаменим, защото тялото не може да го произведе и трябва да се приема ежедневно. Известен е с това, че защитава клетките, стимулира имунната система и е силен антиоксидант.

Витамин С е необходим за нормалния растеж и развитие на организма. Укрепва костите и съединителната тъкан, подпомага заздравяването на рани и подобрява работата на имунната система. Навярно едно от най-ценните му качества е невероятната му антиоксиданта способност. Той защитава флуидите на тялото, като кръвта, от свободните радикали. Чрез укрепване на артериалните стени, изпълнява важна роля в поддържането на нормално кръвно налягане, както и за ограничаване на уврежданията на тъканите. Изгражда устойчивост при инфекции, спомага при абсорбирането на желязото. Важен за синтеза на колаген, който поддържа устойчивостта на тъканите.

Витамин С може да предпази клетките в организма от уврежданията, причинявани от напредването на възрастта и артрита. Изследвания, публикувани в Journal of Strength and Conditioning Research сочат, че приемането на витамин С в дози по 1000mg на ден намалява отделянето на кортизол, позволявайки на мускулите да растат и да бъдат по-силни. Съществуват множество клинични изследвания, които доказват мощните ефекти на витамин С. Някои изследвания дори сочат, че витамин С намалява нивото на стреса.

BIO ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - MAX BIO LIFE НА НАЙ- ДОБРИ ЦЕНИ И С НАЙ- ДОБРО КАЧЕСТВО!

Витамин В6 VITAMIN B6 25mg 90 таблетки - за мозъчната функция и имунната система

Защо трябва да приемате Удължено освобождаване VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets?

Холестерол: Действайки като антиоксидант, витамин С защитава LDL-холестерола от окислителни увреждания. (Само когато LDL е увреден, холестеролът води до развитието на сърдечни болести. Витамин С може да се окаже един от най-важните антиоксидантни защитници на LDL.) Витамин С предпазва също от сърдечни заболявания, като намалява нееластичността на артериите и склонността на плаките да се свързват помежду си.
Антиоксидант: Смята се, че антиоксидантните свойства на витамин С предпазват пушачите, както и хората, пасивни пушачи, от вредите от свободните радикали. Контролиран опит показва способността на 3000mg витамин С, приеман от пушачи 2 часа преди да бъдат изложени на цигарен дим, да намали вредите от свободните радикали и окисляването на LDL холестерола, свързвано с излагането на цигарен дим. Спадът в антиоксидантната защита, причинен от цигарения дим също намалява.
Алергии и противовирусни свойства: Витамин С е необходим за производството на колаген, „лепилото”, което укрепва много части на тялото - като мускулите и кръвоносните съдове. Витамин С изпълнява важна роля в заздравяването на рани и действа като естествен антихистамин. Този витамин подпомага образуването на чернодробната жлъчка, борбата с вирусите и детоксикацията от алкохол и други субстанции.
• Наскоро изследователите доказаха, че витамин С подобрява активността на азотния оксид. Азотният оксид е необходим за разширяването на кръвоносните съдове, което е потенциално важно за понижаване на кръвното налягане и за предпазване от спазми на артериите в сърцето. Такива спазми биха могли да доведат до сърдечна атака. Витамин С се справя с дисфункцията на клетките, които подплатяват кръвоносните съдове. Нормализирането на функцията на тези клетки допринася за предпазването от сърдечни заболявания.
Здрави очи: Има сведения, че нивата на витамин С в очите спадат с възрастта и че допълнителният прием на витамин С може да предотврати това намаляване и да намали риска от развитието на катаракта. Според някои изследвания здравите хора вземат по-често витамин С и витамин Е от хора с катаракта.
Диабет: Съобщава се, че витамин С намалява активността на ензима алдозоредуктаза при хората. Алдозоредуктазата отговаря за натрупването на сорбитол в очите, нервите и бъбреците при хора с диабет. Смята се, че това натрупване е отговорно за влошаването на състоянието на тези органи. Следователно възпрепятстването на действието на алдозоредукатазата защитава хората с диабет.
Детоксикация: Витамин С може да помогне за предпазване на организма от натрупване или задържане на токсично олово. Според едно предварително изследване хора с високи нива на витамин С са в по-малка опасност от натрупване на прекалено високи нива на олово в кръвта. В контролирано изпитание мъже пушачи с умерени до високи нива на олово в организма приемат хранителни добавки витамин С по 1000mg, 200mg на ден и плацебо. Само при онези, които вземат по 1000mg на ден витамин С се установява спад в нивата на олово в кръвта, при това значителен.

Хранителни продукти, богати на витамин С (приблизително количество в 100 г продукт):

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Шипка

Шипка

1000 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Сладък пипер

Сладък пипер

250 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Черна боровинка

Черна боровинка

200 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Облепиха

Облепиха

200 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Киви

Киви

180 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Орлов нокът

Орлови нокти

150 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Лют пипер

Лют пипер

143,7 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Пресен чесън

Пресен чесън

10 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Брюкселско зеле

Брюкселско зеле

10 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Броколи

Броколи

89,2 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Калина

Калина

82 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Цветно зеле, карфиол

Цветно зеле

70 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Офика

Офика

70 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Ягоди

Ягоди

60 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Портокали

Портокали

60 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Червено зеле

Червено зеле

60 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Хрян

Хрян

55 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Спанак

Спанак

55 мг

 

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Чесън

Чесън

55 мг

Витамин С - Bio Хранителни добавки - Max Bio Life – Лимон

Лимон

40 мг

Отзиви

Напишете отзив

VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets - мощен антиоксидант и имуностимулатор

VITAMIN C Sustained Release 1000mg 100 Tablets - мощен антиоксидант и имуностимулатор

Състав: Vitamin C (ascorbic acid) 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 или повече таблетки дневно, като се държи под езика до пълната и абсорбция или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 сублингвални таблетки в контейнер

В следната категория има още 30 продукта: